Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan güller diyarına müjdeler

26 Temmuz 2018 19:15

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Isparta’da yeni spor tesislerinin kazandırılması konusunda gerekenin yapılacağını belirterek, Spor Toto’dan da  destek verilmesi konusunda söz verdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol liginde mücadele eden Isparta Davrazspor yönetimi başkentte bir dizi temaslarda bulundu. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret eden Ali Bolat Başkanlığındaki yönetim, takım ve kent sporu hakkında Bakan Kasapoğlu’na brifing verdi. Spor Bakanı Kasapoğlu, Isparta Davrazspor’a başarılar dilerken takımın takipçisi olacağını söyledi. Bakan Kasapoğlu, “Sizler için bu kapılar sonuna kadar açık. Isparta güzel bir şehir. Ayrıca Isparta’da semt sahaları spor tesisleri ve benzeri ihtiyaçlarla ilgili bir görevli güller diyarına göndereceğim. Isparta Davrazspor için ne gerekirse yapılacak. Ayrıca Spor Toto’dan da destek veririz. Ali Bolat Başkanımıza ve ekibine de başarılar diliyorum” dedi.

GÖKGÖZ SPOR AŞIĞI

Gün boyunca Isparta Davrazspor’a eşlik eden AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, hem İç İşleri Bakanlığı hem de spor bakanlığında kentin sorunları hakkında bir takım girişimlerde bulundu.

Gökgöz “Isparta’nın ve sporun fedaisiyim. Isparta Davrazspor için gereken yapılacak. Maçlarda da beni göreceksiniz. Ve spor anlamında da bu şehirde güzel işler yapacağız. Isparta Davrazspor yönetimine başarılar diliyorum. Bu genç arkadaşlarımız bu takımı Ali Bolat başkanımızın önderliğinde zirveye taşıyacaktır. Isparta’mız her şeyin en güzelini hak ediyor” diye konuştu.

 

Bu haber 409 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...