“DAVRAZSPOR’UN MADDİ VE MANEVİ YANINDAYIZ”

26 Temmuz 2018 19:14

Isparta Davrazspor Yönetimi, Ankara ziyaretinde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ü ziyaret ederek forma ve plaket hediye ettiler. Bilgiç ve Gökgöz ise tüm kenti birlik ve beraberliğe davet ederek destek olma sözü verdiler.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde güller diyarını temsil eden Isparta Davrazspor’da yönetim yeni sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Ali Bolat Başkanlığı’ndaki Ali Koçal, Galip Küçükyaman, Tarkan Çetin, Mehmet Erdoğan, Osman İpekçi, Erkan Başpınar, Ferhat Koçer, Mustafa Başar Ziya Eroğlu, Mahmut Gürkan, Ömer Faruk Balaman ve Serkan Özkan  Ankara’ya giderek bir takım ziyarette bulundular.

İlk ziyaret Mecliste TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’e yapıldı.

Milletvekillerine Kulüp Başkanı Ali Bolat ve yönetim kurulu üyeleri tarafından plaket ve forma hediye edildi.

2 yıl önce kurulan Isparta Davrazspor’un başarılı olması için üzerlerine düşeni yapacaklarını söyleyen Milletvekili Bilgiç, “Isparta Davrazspor bu şehrin her şeyi. Ali Bolat Başkanlığı’ndaki oluşturulan yönetimin ziyareti bizleri mutlu etti. Davrazspor bu şehrin  her şeyi. O nedenle tüm kent olarak bu takımın yanında olmalıyız.

Sporun birleştirici bir ruhu var. İnşallah özlenen başarıya ulaşılır. Ben şahsım adıma takımın maddi ve manevi yanındayız” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ise Davrazspor’un yanında olduğunu ve pembe-yeşilli takımı yalnız bırakmayacağını belirterek, “Davrazspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum. Ali Bolat Başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum. Ben de eski bir futbolcuyum ve sıkıntıları biliyorum. Ayrıca meclis futbol takımında da yer alıyorum.

 Tüm kent olarak Davrazspor’un yanında olmalıyız. Ne gerekiyorsa yapılacak” diye konuştu.

Bu haber 381 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...