Ana okul, ortaokuldan sonra lise için de söz aldı

21 Temmuz 2018 12:46

Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, Vali Şehmus Günaydın ile Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım'dan mahallesine lise yapılması konusunda söz aldı.

Hızırbey Mahallesi'ne dönemi içerisinde bir anaokulu ile ortaokul yapılmasını sağlayan Muhtar Zeynep Yiğit, eğitim adına önemli bir iş daha yaptı. Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, Vali Şehmus Günaydın ile Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım'dan mahallesine lise yapılması konusunda söz aldı. Muhtar Yiğit, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eski Diş Hastanesi'nin bulunduğu yere lise yapılacağını açıkladı.

Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit'in yeni hedefi ise Yaşlı Kreşi yaptırmak. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün Anadolu Mahallesi'nde faaliyete soktuğu Yaşlı Kreşi'nden Hızırbey Mahallesi'ne de yapılmasını isteyen Yiğit, müdürlük nezdinde girişimlere başladı. Sağlık MYO'nun eskiden faaliyet gösterdiği binaya Yaşlı Kreşi açılmasını isteyen Yiğit, "Mahallemizde çalışan insanlar yaşıyor. Anne ve babalarını sabah giderken koyacakları, akşam da alacakları bir mekan olsun istiyoruz. Yaşlı Kreşi mahallemiz için çok önemli. Devlet yetkililerimizden bu konuda destek ve yardım bekliyoruz" dedi.

 

Bu haber 387 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...