“ŞEHRİN ALTYAPISI BİTTİ, ŞİMDİ LOKAL ÇALIŞMA YAPIYORUZ”

21 Temmuz 2018 12:42

Isparta’nın genel altyapı sorunlarını tamamen çözen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın şimdi de Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte lokal çalışmalara imza atıyor.

                Yağmur suyu, kanalizasyon, içme suyu gibi şehrin altyapısını ilgilendiren çalışmaları tamamen bitiren ve Isparta’ya “altyapısı tamamlanmış tek il” unvanını kazandıran Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın şimdi de lokal çalışmalara imza atıyor.

                İhtiyaçları “küçük-büyük” demeden ciddiyetle değerlendiren Başkan Günaydın, Anadolu Mahallesi çevre yolunda bulunan ve Karayollarının yaptığı çalışmada yol kodunu yükseltmesi nedeniyle çukurda kalan binaların yağmur suyundan etkilenmemesi için titiz bir çalışma başlattı.

                Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmayı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın çalışma yapılan bölgede 4 binanın yağmur suyundan olumsuz etkilendiğini, yola biriken yağmur sularının trafiği de etkilediğini belirterek, “Artık ana şebeke çalışmalarımızdan sonra lokal çalışmalara geçtik. Burası ‘kesinlikle çözülemez’ hale gelmiş. Biz teknik ekiple birlikte buraya geldik, yeniden bir kod seviyesi planını çıkartıp, kazı ve dolgu çalışması yapıyoruz. Daha önce en ufak bir yağmurda bile altgeçidi sular basıyordu, şimdi nasıl orada tek bir damla su kalmadıysa burada da kalmayacak. Hiçbir çalışmadan kaçınmıyoruz” dedi. 

 

Bu haber 318 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...