Kent bayraklarla donatılıyor

20 Temmuz 2018 15:53

Isparta Davrazspor Yönetimi, kentin şampiyonluk havasına girmesi için şehrin önemli noktalarını bayrakla donatıyor. Bayrak kampanyasına işletmeler ve firmalar yoğun ilgi gösteriyor.

                Bu sezonda Isparta’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Davrazspor’da Ali Bolat Başkanlığı’ndaki yönetim, gece gündüz çalışıyor. Yönetim bir taraftan transfer çalışmaları bir taraftar Davraz Store diğer yandan  kombine ve bayrak kampanyasıyla ilgili yoğun çaba sarf ediyor.

                Isparta Davrazspor Yönetimi, kentin şampiyonluk havasına girmesi için şehrin önemli noktalarını bayrakla donatıyor. Bayrak kampanyasına işletmeler ve firmalar yoğun ilgi gösteriyor. Firmalar ve işletmeler, bayraklara “Isparta Davrazspor’a şampiyonluk yolunda başarılar diler” yazarak takıma maddi anlamda destek veriyor.

                Sporseverlerin desteğiyle son 2 yıldır seyirci rekoru kırılırken bu sezon 5 bin kombine hedefi koydu. Ayrıca 1000 bayrak hedefine ulaşılması bekleniyor. Isparta basını olarak da tüm kenti birlik ve beraberliğe davet ediyoruz.

               

Bu haber 314 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...