Türk Ocakları ve Hayırlar Vakfı’ndan Rektör İbicioğlu’na ziyaret

14 Şubat 2013 17:13

Türk Ocakları Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Levent Başyiğit ve beraberindeki heyet, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Dr. Levent Başyiğit ziyarette yaptığı konuşmada, Türk Ocaklarının 100. Yılını kutlamanın onurunu yaşadıklarını ifade ederek SDÜ ile birlikte sempozyum ve bilimsel etkinlikler gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ise gelecek yüzyılın Türk milletinin yüzyılı olacağını vurgulayarak Türk Ocaklarının Türk milleti için çok önemli olduğunu söyledi. “Türk Ocakları her zaman olduğu gibi bugün de dimdik ayakta ve faaliyetlerini sürdürüyor” diyen İbicioğlu, üniversite olarak işbirliklerinin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Ayrıca Isparta Hayırlar Eğitim, Sağlık, Kültür ve Yardım Vakfı Başkanı Rifat Yılmaz da Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Yılmaz, ziyaret kapsamında yaptığı konuşmada SDÜ yönetimini yürüttüğü çalışmalardan dolayı tebrik ederek “Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyor; sizi daha güzel hizmetlerde görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Bu haber 762 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...