Emre’de büyük sevinç

27 Haziran 2018 18:21

 Emre Mahallesi’nde ilk kez milletvekili çıkarmanın mutluluğu yaşanıyor. Emre’de 24 Haziran günü AK Parti’ye destek yüzde 70’i buldu.

Emre Mahallesi’nde büyüyen ve o mahalleden hiç ayrılmayan Gökgöz’ün AK Parti’den 3.sıra milletvekili adaylığı oyları da etkiledi. Emre’de AK Parti’ye destek arttı, oy oranı yüzde 70’e kadar ulaştı.

Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Suvay, milletvekili seçilen Mehmet Uğur Gökgöz’ü tebrik etti. Emre Mahallesi’nden bir milletvekili çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Suvay, “Emre Mahallesi Lozan mübadelesinden sonra kurulmuş, 1924’den bu yana var olan bir mahalle. İlk kez bir milletvekili çıkarıyoruz. Geçmişte çok siyasetçi çıktı. Belediye Başkanı Müslüm Sevgi, Emre Mahalleli idi.  Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri çıkardık. Hepsinin mahallemize hizmeti olmuştur. Sayın Gökgöz’de çocukluğu, gençliği mahallemizde geçmiş bir siyasetçi. Emrespor’da uzun yıllar futbol oynadı. Birlikte top oynadık. Gökgözler mahallemizin köklü sülalelerinden. Sağolsunlar her zaman mahallemizin hizmetinde oldular. Gökgöz Camii de o aile tarafından yaptırılmış ve ibadete kazandırılmıştır” diye konuştu.

Öte yandan Emrespor, 2011-2012 sezonunda profesyonel lige çıkma başarısı gösteren Dünyada ikinci, Türkiye’de ilk mahalle takımı olarak tarihe geçmişti.

 

Bu haber 452 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...