‘BUGÜN SAKALIMIZ KESENLERİN YARIN YOLLARINI KESERİZ”

26 Haziran 2018 18:58

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, bir  cemaat grubuna fena yüklendi... Yalçın, “Adı cemaat veya ne olursa olsun bir takım grupların biraraya gelip de siyasete yön verme gayretlerinin çok acı tecrübelerini 15 Temmuz sonrası yaşayanlar bundan sonra da çok büyük felaketlerle karşı karşıya kalacaklar. Bugüne kadar muhatap almadığımız insanlar bundan sonra siyaseten de karşı tarafta olarak muhatap alacağız ve bunlara karşı mücadele vereceğiz” dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirdi, isim belirtmeden bir cemaat grubuna ağır sözler söyledi. Türkiye’de olmasa da Isparta’da MHP’ye yönelik zarar verildiğini itiraf eden Yalçın, “Isparta’da da 1 Kasım seçimleri sonrasında hatta 17-25 Aralık süreci ve 15 Temmuz sonrasında verilen mücadelede en büyük tokadı Milliyetçi Hareket Partisi’nden yiyen grupların, Isparta’da partimize karşı önemli bir zarar verdiklerini düşünüyorlar. Ama şunu unutmasınlar, bugün sakalımızı kesenlerin yarın kollarını keseriz” diye konuştu. Yalçın’ın açıklamaları şöyle:

CUMHUR İTTİFAKI KAZANDI

Seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı-uğurlu olsun. Bu seçimler farklı bir mecrada gelişti. Türkiye genelinde Cumhur İttifakının önemini bütün hemşerilerimize anlatmamız gerekiyordu. Türkiye’nin bekası olduğu için ittifakımız önemli idi. Görüldüğü gibi seçimin sonucunda Cumhur İttifakı başarılı oldu.

İttifakı oluşturan her 2 siyasi partinin ittifakının ruhuna göre hareket ettiği seçim sonuçlarından ortaya çıkmıştır. Beklenildiği gibi 2 partinin de seçmeninin farklı hareketler içerisinde olacağı söylemler boşa çıkmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi’ni arkalarına aldıkları bir takım cemaatlerle önce bölmek isteyenler, Milliyetçi Hareket Partisi’ni bir takım yerlerin arka bahçesi olarak görmek isteyenler yani ülkücü harekete kefen biçmek isteyenler Türkiye genelinde ortaya çıktı ki bir kez daha yanılmışlardır. Son bir Türk kalıncaya kadar bu 49 yıllık ulu çınar yoluna devam edecektir. Bugüne kadar seçim sonuçlarına göre kendilerine biçilen önemli tarihi sorumluluğu yerine getirmeye çalışan partimize, Türk milleti bütün barajları, anketleri ve kamuoyu yönlendirmelerini aşarak Türkiye’de çok önemli bir yetki ve görev vermiştir. Sayın Genel Başkanımızın öngörüleri hem sandıkta hem de sonuçlar itibariyle doğru olduğu ortaya çıkmıştır.

Bu haber 348 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...