‘MHP bu ülkenin çimentosudur’

21 Haziran 2018 15:15

MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, “MHP ve Milliyetçi kadrolar biz kendimizi bu ülkenin harcı olarak yani betonu olarak düşünüyoruz. Beton olmadan ne duvar olabiliriz ne de ev yapabiliriz” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, seçim çalışmalarına Deregümü’de devam etti.  Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile birlikte Deregümü’ye geçen Sönmez, ‘MHP bu ülkenin  çimentosudur’ dedi.

 Sönmez, şöyle konuştu:

“Sizlerin önce duasını sonra da desteğini istiyorum. Desteğinizi istememin sebebi hepinizin bildiği gibi 15 Temmuz hain darbe girişimi yaşadık, şükürler olsun ki rabbime aynı gün atlattık ve o gün Türkiye’de sadece bir partinin genel meclisin ışığı yanıyordu. O da MHP’ydi. Hamdolsun o yanan ışığın altında da sayın genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli oturuyordu. Süre geldi 2 yıl. 2 yılda sizlerin de bildiği gibi MHP, TC vatandaşının arkasında, milletinin arkasında, devletin arkasında ve hükümetin arkasında durdu. Biz bunları şükürler olsun ki inkar edemeyiz. Biz bunu 35 milletvekiliyle yaptık. 35 milletvekiliyle hem dış hem iç düşmanlara karşı durduk.

MHP olarak gereken cevabı verdiğimize inanıyoruz. Şimdi sizlerden 35 milletvekili değil sizlerden 150 milletvekili 200 milletvekili istiyoruz. Çünkü MHP ne kadar güçlü olursa inanıyoruz ki TC o kadar güçlü olur. Ben inanıyorum ki pazar günü desteğinizi bizden esirgemeyeceksiniz ve rabbim nasip ederse de pazar günü olacak seçimde biz bunu kurtuluş mücadelesi olarak nitelendiriyoruz, o mücadeleden de cumhur ittifakı ve MHP’nin zaferiyle sonuçlanacak. Sizlerin neden duasını ve desteğini istiyoruz.

ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN

Çünkü çocuklarımızın geleceği için bizlerin geleceği için. Çünkü ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu ülkemize sahip çıkmak için. MHP ve Milliyetçi kadrolar biz kendimizi bu ülkenin harcı olarak yani betonu olarak düşünüyoruz. Beton olmadan ne duvar olabiliriz ne de ev yapabiliriz. Betonsuz duvar yaptığımız zaman 2-3 gün sonra bu beton çöker, duvar çöker. Duvar çöktüğü zaman da sadece ülkücüler, MHP kalmaz, TC vatandaşı kalmaz. Bizim harcımızı ne kadar güçlü olursa yapımız da inşallah o kadar güçlü olacak. Biz yerel yönetimlerle kendimizi ispatladık. İşte Isparta’nın ve gönlümüzün başkanı Yusuf Ziya Günaydın Beyle birlikte sizleri ziyarete geldik. Sizin desteğinizi istememizin sebebi inşallah Ankara’da çalışmamıza bu şekilde başkanımızı örnek alarak devam etmeyi hedeflediğimiz için destek istiyoruz. Ben sizlerden 24 Haziran da sandığa gittiğiniz de lütfen elimizi vicdanımıza koyalım ve bekadan doğan vefa borcumuzu takdir ederseniz ödemenizi istiyorum. İnşallah 24 Haziranda Cumhur ittifakı ve MHP’nin zaferiyle sonuçlanır.  Hangi siyasi partiye gönül vermiş olursanız olun bu seçim farklı bir seçim”

 

 

 

Bu haber 419 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...