Birlik Ve Beraberlik Altında İftarlarını Açtılar

14 Haziran 2018 18:48

Isparta Belediyesinin İftar Yemeği ve Ramazan Programı etkinlikleri Hızırbey Mahallesinde devam etti. Hızırbey Mahallesi Kule Parkta düzenlenen programa Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın ile birlikte programa katıldı. Yine MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Milletvekili Adayları Hasan Basri Sönmez, Özgür İsmailoğlu, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaşın katıldığı programda İlahi Sanatçısı Mustafa Özcan Güneşdoğdu sahne aldı.

Binlerce kişinin katıldığı iftar yemeği öncesinde alana gelen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşlarla sohbet etti, ramazan aylarını ve yaklaşan bayramlarını tebrik etti. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, iftar öncesinde yaptığı selamlama konuşmasında, “Hepiniz iftarımıza hoş geldiniz. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin, Ramazan ayımız ve bugünkü açacağımız iftarımız hayırlı olsun. Yaklaşan Ramazan Bayramımızı kutluyorum, her birinize ayrı ayrı sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ardından okunan ezan ile birlikte Hızırbey Kule Parkı dolduran binlerce vatandaş bir arada, birlik, beraberlik içerisinde iftarlarını açmanın mutluluğunu yaşadı. İftar sonrasında İlahi Sanatçısı Mustafa Özcan Güneşdoğdu sahne alırken, birbirinden güzel eserlerini park alanını dolduranlar için seslendirdi.

Park alanında yine çocuklar için balon park başta olmak üzere çeşitli aktiviteler gerçekleştirilirken, iftar sonrasında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Programın sonunda Hızırbey Muhtarı Zeynep Yiğit ve Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a mahallelerine yapılan yatırım ve çalışmalar ile düzenlenen iftar yemeği ve ramazan programı dolayısıyla teşekkür plaketi sundular. Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, “Birlik ve beraberliğimiz için mahallemizde böyle bir program düzenlediği için başkanımıza ve ekibine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyor, bu organizasyonun her yıl devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Diğer taraftan programa katılan vatandaşlarda böylesi bir programın mahallelerinde düzenlenmesinden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. 

 

 

Bu haber 369 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...