MHP’den Tokmacık çıkarması

11 Haziran 2018 16:18

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) birinci sıra milletvekili adayı Hasan Basri Sönmez ile birlikte Yalvaç’ın köylerini gezdi ve Yalvaç Çınarlatı’nda vatandaşlarla buluştu.

Isparta Belediyesinin Yalvaç’ın Tokmacık Köyünde düzenlediği iftar yemeği ve ramazan programının ardından, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Milletvekili birinci sıra adayı Hasan Basri Sönmez ile birlikte Yalvaç’ın Eyüpler Köyüne, ardından da Yalvaç Çınaraltı’na geçti. Burada Başkan Günaydın ve Milletvekili Adayı Sönmez, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhur İttifakı ve bu ittifakın nasıl doğduğu ile ilgili karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulurken, neden MHP’nin ve Cumhur İttifakının desteklenmesi gerektiği hususlarında bilgilendirmelerde bulunuldu.

MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiri ile milletvekili adayı olduğunu, Isparta’da Yalvaçlı tek aday olduğunu söyledi. 15 Temmuz ve sonrasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 35 milletvekili ile Türkiye Cumhuriyeti ve milletin, hükümetin, devletin arkasında durduğunu hatırlatan Sönmez, “Bunu hangi partili olursa olsun inkar edemez” dedi. Darbe girişimi gecesinde sadece MHP Genel Merkezinin ışıklarının yandığını ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin genel merkezde bulunduğunu aktaran Sönmez, MHP’nin Türkiye’nin yapı harcı olduğunu kaydetti.  Sönmez, “Harç olmadan duvar öremezsiniz, örülen duvar da kısa sürede çöker. O duvar çökerse de altında hepimiz kalırız” görüşlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a da teşekkür eden Sönmez, “Bugün bizleri Tokmacık köyündeki programa davet ettiler. Tokmacık’ta halkımızla sohbet ettik ardından da Eyüpler ve Yalvaç Çınaralt’ındayız. Başkanım sağ olsun, bizleri yalnız bırakmadı, vatandaşları ziyaret etmek istedi. Şu an saat 01.30. başkanım az önce, ‘daha gideceğimiz yer varsa devam edelim’ diye sordu. Biz yorulduk başkanım yorulmadı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah 24 Haziran Milliyetçi Hareket Partisi’nin zaferi ve Cumhur İttifakının zaferi ile sonuçlanacak” dedi.

İftarı Tokmacık Köyünde açtıklarını, halkla kucaklaştıklarını ve ardından da Eyüpler Köyüne davet edildiklerini söyleyen Başkan Günaydın ise, her gittikleri yerde yoğun ilgi gördüklerini belirtti. Günaydın, “Eyüpler Köyü halkımızla da sohbet ettik, samimiyet, sevgi saygı ile karşılaştık. Bu olaylar insanı sevindiriyor, duygulandırıyor. Çınarlatı’na geldik. Halkımızla kucaklaştık, güzel bir muhabbet var, sevgi ile karşılandık. Yalvaç halkımızı seviyoruz, onlarında bizleri sevdiğini gördük. Hasan Basri Sönmez beyle gezme fırsatı bulduk. Sayın Sönmez’in Yalvaç’ta da ayrı bir yeri var. Sayın Sönmez haricinde Yalvaçlı bir aday da yok. Bizim partimizden de Yalvaç’tan aday olmasaydı, sanırım Yalvaç ve çevresi milletvekili adaysız kalacaktı. Sayın Sönmez’in bu noktada aday olmasından da mutlu oluyorum. Yalvaç halkı ve köylerinin de bu konuya derin ve içtenlikle sahip çıkmalarını istiyorum. Bu vakitte insanlarla sohbetten de mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Samimiyeti bulduk bu akşam, samimiyet millete ve memlekete fayda getirir. İnşallah bu seçim sonucunun Yalvaç’ımıza, Isparta’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” görüşlerinde bulundu. 

 

Bu haber 679 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...