Boyacı’dan Bilgiç’e teşekkür

7 Haziran 2018 16:48

Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafları ile iftarda buluştu. Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, Milletvekili Bilgiç’e desteklerinden ötürü teşekkür etti. Boyacı, şöyle konuştu:

“Karayolları kavşağı ve 281 caddeye üst geçit yapılması için Isparta Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’ten yardımlarını istedik ve Süreyya bey bu işin takipçisi olacağını söyledi.

Arazisi Isparta Belediyesi ve Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi tarafından verilen T.O.B.B tarafından yapılan okulun Ankara da gerekli protokollerini imzalayan Isparta Milletvekili Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e ve Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydına teşekkür ediyorum.  Sanayimiz içerisinde ki okulumuza atölye yapılması için temelinin atılma müjdesini bekliyoruz. Isparta Milletvekili Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç bey okulun atölye binasının temelinin 25 Temmuz’da atılacağının müjdesini verdi.

Yukarı Sanayi ve Eski Sanayi Sitesinin kaldırılacağı yönünde söylentiler çıkıyor. Gül 2 Sanayi Sitesi Isparta’ya yapılması planlanan 3. bir sanayi sitesidir. Yukarı Sanayi ve Eski sanayinin kaldırılmasıyla hiçbir bağlantısı yoktur. Isparta Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da Yukarı Sanayi ve Eski Sanayinin kaldırılmayacağını söylemiştir. Şehir planına işlenen ve projesi hazır olan Gül 2 Sanayi Sitesine Isparta Milletvekili Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiçten desteklerini istedik.”

 

Bu haber 338 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...