Davraz Mahallesinde çalışmalar yoğunlaştı

6 Haziran 2018 14:35

Isparta Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar son olarak şehrin en büyük mahallelerinden birisi olan Davraz Mahallesinde devam ediyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Davraz Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğünce devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Günaydın yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Davraz mahallemizin batı bölümünü geceleri de çalışarak bitirdik. Şehrimizin en büyük mahallelerinden birisi. Davraz geniş bir alana sahip. Mahallemizi diş tırnak bitiriyoruz. Batısını bitirdik, şimdi de doğu bölümünde yer alan daha büyük caddeleri olan noktalarda çalışıyoruz. Geceleri de çalışıyoruz. Doğu tarafını da 8-10 gün içerisinde bitirmiş olacağız. Böylece Davraz Mahallemizin her tarafı altyapı kontrolleri yapılarak, eksiklikler giderilerek yenilenmiş oluyor. Davraz Mahallemiz beklediğinden daha iyi ve kaliteli hizmete sahip olacak. Yapılan bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mahallerinin 3901 sokağından başlayan çalışmalarda büyük aşama kaydedildiğini belirten Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt, “Birinci ve ikinci etap çalışmaları belediyemiz tamamlandı. Üçüncü ve dördüncü etap olarak apartmanlar bölgesine geçildi.  Çalışmalar tam gaz devam ediyor. Belediye başkanımız ve ekibine çalışmalarından dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 367 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...