Yaz spor okullarında Hedef: 10 bin öğrenci

6 Haziran 2018 14:32

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, İl Spor Merkezi ve Engelliler İl Spor Merkezi Yaz Spor Okullarında bu yıl rekor kıracaklarını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen İl Spor Merkezi ve Engelliler İl Spor Merkezi Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

05-18 Yaş arası öğrenciler yaz okullarından ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Kayıtlar Mimar Sinan Cami önü ve IYAŞ PARK AVM girişinde Yaz Spor Okulları Stantlarımız kurulurken, Stantlar hafta her içi ve hafta sonu her gün saat 17:00-19:00 arası açık olacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, yaz okullarında bu yıl hedeflerinin 10 bin öğrenciye spor yaptırmak olduğunu belirterek, “Bu hedefimize ulaşmak istiyoruz. Hatta 10 binin üzerine de çıkacağımıza inanıyoruz. Çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan Yaz Spor Merkezleri, bu yılda devam edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Merkezlerine il genelinde ki bütün öğrencilere ulaşmak için çalışmalara devam ediyor” dedi.

İL SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI (5-18 YAŞ ARASI)

Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Bocce, Cimnastik, Dağcılık, Dart, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Tekvando, Tenis, Voleybol, Wushu-Aikido, Yelken, Yüzme (Ücretli)

İL ENGELLİLER SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI

Atletizm, Badminton, Cimnastik, Masa Tenisi

 

Bu haber 314 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...