“Memleket fırın olmuş yanıyor”

6 Haziran 2018 14:28

Yalvaç ziyaretinde 12 saatlik bir çalışma yapan İYİ Parti Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur: “Bir zamanlar 13 belediyesi olan Yalvaç bir belediyeye düşürülerek ilçeler bazında beşinci sıraya indirildi” dedi.

İyi Parti Milletvekili Adayı ve Kurucu Başkanı Mustafa Şimşek Ve Dr. Aylin Cesur kendisini  Sücüllü’de bekleyen vatandaşlarla kucaklaşarak Sücüllü halkına bir saat süren brifing verdiler.

Nüfusu 2000 altına düşen beldelerin giderek daha da fakirleştiğini belirten Sücüllü halkı elimizdeki itfaiye araçları cenaze araçları, iş makinelerinin ellerinden alındığına tepki gösterdiler.  Dr. Aylin Cesur’un vatandaşlara konuşmasında şunlara yer verdi:

“Ben 9 Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel ile dağ köylerine kadar yaptığımız ziyaretlerde hep onun yanında oldum. Bu bölgenin sorunlarını çok iyi biliyorum. Biz buraya sorunları çözmeye geldik. Danışmanlarımız bunları bir bir not alıyor. Sayın Demirel Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden gelen kişilerin sorunlarının üstesinden gelmeye çalışmıştır. 65 aylığı, yeşil kart, sayın Demirel’in uygulamalarıdır. Bizler sosyal devletin ne olduğunu herkesten iyi biliyoruz. Buralara benim ilk ziyaretim değil. Bunun devamını getireceğiz” dedi.

Bu haber 342 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...