Saadet Partisi milletvekili adaylarını tanıttı

30 Mayıs 2018 15:58

Millet ittifakının ortaklarından Saadet Partisi, Isparta milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı. İl Başkanı Abdülbaki Özyurt, bu seçimde baraj sorunu olmadığını belirterek, “Saadet Partisi’nin birinci amacı toplumsal barışı sağlamak olacaktır. Bunun için biz ayrıştırma değil birleştirmeden yana bir siyaset yapıyoruz” diye konuştu.

Saadet Partisi(SP), 27. dönem Isparta milletvekili adayları Cevat Gençay, Dinçer Demirezen, İbrahim Ateş ve Hüseyin Eroğlu’nu dün parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı.  Toplantının açış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Abdülbaki Özyurt, hafta sonunda Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldıklarını ifade ederek, genel başkanları ve cumhurbaşkanı adayları Temel Karamollaoğlu’nun toplantıda Türkiye’ye çok önemli mesajlar verdiğini dile getirdi.

İKTİDARA GELDİĞİMİZDE HERKES MUTLU VE HUZURLU OLACAK

Saadet Partisi’nin birinci amacının toplumsal barışı sağlamak olacağını ifade eden Özyurt, “Bunun için biz ayrıştırma değil birleştirmeden yana bir siyaset yapıyoruz. İkinci olarak Türkiye’nin en büyük sıkıntılardan birisi ekonomik sıkıntılardır. Bunu da aşmanın yolu gelir dağılımındaki adaletsizliği ortadan kaldırmaktır. Türkiye’de özellikle asgari ücretli ve emekli kesimi Türkiye’deki gelirinden yeterli payı alamamaktadır. Açlık sınırının üzerinde maaş vereceğiz. Halkın üzerinde dolaylı ve gelir vergisi baskısı var. Türkiye’de şuanda tüketilen her şeyde yüzde 40-50 oranında vergi var. Biz iktidara geldiğimizde milletimizin sırtındaki bu vergi yükünü azaltacağız. İş güvenliğine önem vereceğiz. Türkiye OCED ülkeleri arasında iş kazası en çok olan ülkelerden birisi. İş güvenliğini sağlayacağız ve denetimleri artıracağız. Doğumundan ölümüne kadar Türk vatandaşı olan herkes doğumundan ölümüne kadar sağlık hizmetlerinden ücretsiz faydalanacaktır. Kadın çalışanların doğum iznini 3 yıl yapacağız. Şehirlerimiz 16 yıldır ranta kurban edildi. Biz şehirlerimizi yaşanabilir hale getireceğiz ve ranta kurban etmeyeceğiz. Emekli maaşlarımız açlık sınırının altında olmayacak. Çalışan, üreten çiftçimiz, köylümüz gelir adaletine bizim zamanımızda ulaşacak. Bunu geçmişte yapmıştık. O dönemde bütçeyi denkledik, hortumları kestik, yandaşa taviz vermedik. Halkımızın teveccühü ile biz iktidara geldiğimizde herkes mutlu ve huzurlu olacak.

BU SEÇİMDE BARAJ SORUNU YOK

Bu seçimlerde baraj sıfır. Daha önceki seçimlerde Saadet Partisi’ne halkımızın teveccühü vardı ama yüzde 10 baraj sıkıntısı vardı. Millet ittifakında baraj sorunumuz yok. Oy pusulalarında millet ittifakında CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi adlarıyla bulaşacaklar. Milletimiz hangi partiye oy vermek istiyorsa ona verebilecek” şeklinde konuştu.

HALKIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Milletvekili adayları Cevat Gençay, Dinçer Demirezen, İbrahim Ateş ve Hüseyin Eroğlu da 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, baraj sorunu olmadığını söylediler. Adaylar Isparta halkından destek beklediklerini dile getirdiler.

NE KADAR ALKIŞLARLARSA ALKIŞLASINLAR BUNLAR HALKIMIZ TARAFINDAN GÖRÜLMEKTEDİR

 Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitinginde ‘Isparta üniversiteyi biz getirdik’ sözüyle ilgili açıklama yapan Cevat Gençay, “Cumhurbaşkanı üniversiteyi biz yaptık demiş. Cumhurbaşkanımıza kim fikir veriyorsa yanıltmış ve yanlış bir söz söyletmiş. Üniversitemiz 1992 yılında Türkiye’de başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yapmış Süleyman Demirel tarafından başlatılmıştır. Hasan rektörümüz büyük gayretler vermiştir, neticede bu seviyeye gelmiştir. Adı da Süleyman Demirel Üniversitesidir. Bu üniversitenin Isparta’da Süleyman Demirel tarafından yapıldığı belli bir şey. Hükümet meydanında bulunan halkımız Ispartalı değil herhalde çünkü alkışladılar. En büyük problem var. Cumhurbaşkanımıza yanlış bilgi verilmiş olabilir ama orada toplanan insanların buna yanlış demesi lazımdı ama alkışladılar. Ne kadar alkışlarlarsa alkışlasınlar bunlar halkımız tarafından görülmektedir” dedi.

 

 

 

Bu haber 401 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...