“Bu bir sevda Türküsüdür”

23 Mayıs 2018 15:56

MHP Adayı Basri Sönmez, “Bu bir sevda Türküsüdür. Türk Milletinin varlığını korumak, yükseltmek ve onu ebediyete götürmek için hep söyledik ve ne pahasına olursa olsun söylemeye devam edeceğiz”  dedi.

MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, ‘Bizimle yürü Türkiye’ sözünü açtı, ne anlama geldiğini söyledi. Sönmez, şöyle dedi:

“Ne dedik;

'BİZİMLE YÜRÜ TÜRKİYE' dedik...

Bunu söylerken amacımız, çarpıcı bir slogan eşliğinde kitlelerden oy devşirerek köşe başlarını zaptetmek, konforlu koltukları işgal etmek değildi...

Yegane amacımız; uyarmak, aydınlatmak Devletimizin ve Milletimizin kendine gelmesini sağlamaktı. Cennet Mekan Başbuğumuz Sayın Alparslan TÜRKEŞ Bey'in ve Bilge Liderimiz Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ Bey'in öngörüleri ile Devletimiz, Cumhuriyetimiz ve Aziz Türk Milletinin üzerine oynanan oyun ve projeleri bertaraf ederek, dahili ve harici bölücü ihanet çetelerinin ipliğini pazara çıkarmaktı. Bizler elimizden geleni yaptık, yine yapacağız. Ebedî Vatanımızın ve Türk Milletinin bekası söz konusu olduğunda ve  bize ihtiyaç olduğunda her an, her zaman gözümüzü bile kırpmadan  herşeyimizi feda etmek üzere hazır olacağız.

Şunu herkesin iyi anlamasını istiyorum:

Bu bir "SEVDA TÜRKÜSÜDÜR."

Bizler bu türküyü, TÜRK MİLLETİ SENSIZ ASLA!.. diyerek Türk Milletinin varlığını korumak, yükseltmek ve onu ebediyete götürmek için hep söyledik ve ne pahasına olursa olsun söylemeye devam edeceğiz.

Millet ve Devlet bekası için üzerine düşen sorumluluğun her zaman idrakinde olmuş, Ülkesini ve Ülküsünü canından aziz bilmiş Milliyetçi Hareketin bir neferi olarak ben de, bir sokak şarkıcısı tadında bu türküyü söylemeye devam edeceğim. Bana bu günleri gösteren Yüce Rabbime şükürler olsun!..”

 

Bu haber 361 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...