“İKİ MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ”

23 Mayıs 2018 15:50

Isparta Cumhuriyet Halk Partisi, 24 Haziran seçimleri öncesinde genel merkezden tarafından belirlenen Milletvekili Adayları basına tanıtıldı.   Milletvekili Adayları Mustafa Ceyhan,  Zafer Sağlam ve İl Başkanı Ahmet Kürkçü ile basın toplantısı yaptılar. Partililerde basın toplantısına yoğun katılım gösterdi. Diğer milletvekili adayları ise mazeretleri nedeniyle toplantıya katılamadılar.

7 HAZİRAN’DA MUHARREM  İNCE ISPARTA’YA GELİYOR

                CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü ise "27. dönem Milletvekili adaylığı için 11 değerli arkadaşımız aday adayı olarak müracaat etti. Bu 11 aday içerisinde seçim dönemi çok kısa olduğu için aday yoklaması merkez yoklaması şeklinde yapıldı.

                4 arkadaşımız merkez yoklamasıyla milletvekili adaylığına seçildiler. Bu arkadaşlarımız Mustafa Ceyhan, İsa  Önder Dinçtürk, Zafer Sağlam ve Eyüp Ersoy.

                Seçim döneminde bir takım sosyal medya çalışmaları ve isimler ortaya çıktı. Son gün pazartesi saat 17.00’ye kadar hiçbir listenin gerçek olmadığını söyledim. Hatta Pazar akşamı beni genel merkeze çağırdılar. Çok sayıda yazı genel merkeze göndermişler. Isparta’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. 7 Haziran’da Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce Isparta’ya gelecek” dedi.

“RAMAZAN GÜNÜ DUAMI ALLAH KABUL ETTİ”

                CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, kapı kapı dolaşıp vatandaşa ulaşacaklarını belirterek “Ramazan günü duamı Allah kabul etti. Ben dua ediyordum Sadi Bilgiç ile Recep Özel’in tekrar aday olmasını. Çünkü Sadi Bilgiç şimdiye kadar 3 dönemdir milletvekili. Isparta’ya hiçbir faydası yok. Dereboğazı yolu tamamlanmadı. Eğirdir yolu 5 senedir tamamlanamadı. Isparta’ya hiçbir faydası dokunmadı.

                Onun için dualarımız kabul oldu. Üniversitemizi bölmek istiyorlar. 90 bin üniversite öğrencimiz var. Ben daha önce aday olduğum zaman 2. bir Üniversite kuralım, Isparta’mızı bu üniversite az geliyor demiştim. Sadi Bilgiç ne yapıyor şimdi! Bilgiç şimdi üniversitemizi bölmeye çalışıyor.

                Bunu yarın iktidara geldiğimiz zaman asla bölmeyeceğiz. Yeni bir üniversite yapacağız.

                16 yılda Isparta’ya neler yaptı? Hiçbir şey yapmadı. Zamanın Başbakanı, şimdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan iken Isparta Cumhuriyet Meydanında rahmetli Süleyman Demirel’i yuhlatmıştı.

 Şimdi onun eserleriyle başbaşayız. Yeni yatırım yapılmadı. Süleyman Demirel Havalimanı, Üniversitesi, 57 baraj, yollar, organize sanayi hepsi Süleyman Demirel zamanında yapıldı.

Biz millet olarak AK Parti zulmünden bu milleti kurtaracağız.  Şimdi Isparta’da AK Partililer dahi AK Parti’ye oy vermeyecek. Onun için ben iddia ediyorum. 120 bin oy alacağız. Isparta’dan 2 Milletvekili çıkaracağız. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce olacak.

Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür.  Bunun mücadelesini herkes gibi herkesten çok hepsinden daha iyi biz yapacağız. Isparta’dan başlayıp bütün Türkiye’de iktidar değişikliği olacak.  Size söz veriyorum Isparta’da  CHP 1021 sandıkta 1. Parti olarak en az 100 bin oy alarak 24 Haziran seçiminin galibi olacaktır. Artık 2 tane Cumhuriyetçi, iki tane Atatürkçü millet vekili olacak.  Emeklimiz torununa hediye alamazken memurumuz evine ekmek götüremezken durumdayken bunlara AKP adına oy verecek kimse yok. Isparta’da AKP artık oy alamayacak. Isparta’da AKP sokaklara çıkamayacak.

Bizim gayemiz birlik ve beraberlik.

                Bayanlara seslenelim. Beraber olarak bütün Isparta’yı kapı kapı dolaşacağız. Oy isteyeceğiz. Ben 13 ilçe 320 köyü dolaşacağım.

                Hiçbir zaman sınıf gözetmeyeceğim. Herkes bizim Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı.

                AK Parti ne yaptı. Milleti 2’ye böldü. Onun için vatandaşlar korku içinde.

                24 Haziran’da bu korku giderilecek.

                Ayrıca Belediye seçimlerinde de oldukça iddialıyız. Belediye’de bizim olacak.”

“BU ÜLKENİN UMUDUNU KIRDILAR”

                CHP 3. Sıra Milletvekili Zafer Sağlam ise “Neye ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Şuan Isparta’nın ve Türkiye’nin tek eksik olduğu hoşgörü, sevgi  artık insanlar kucaklaşmak istiyorlar. Bu ülkeyi karpuz gibi ikiye ayırdılar. 40-60 bin arası oy kullanmayan seçmen var.  Gelip oy kullanmıyor artık umudu kaybolmuş. Bu ülkenin umudunu kırdılar. O yüzden ben sevgi dilini kullanacağım.  Çünkü insanlar bilgiye dayalı siyaset istiyorlar. Çandır köyünü Torosların koynundan zorla Gökçeadanın kayalıklarına ittiler. Küçücük bir köye o şartlarda sahip çıkamadık” dedi.

 

Bu haber 339 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...