Halıkent İlkokulu öğrencilerinin Mezuniyet heyecanı

15 Mayıs 2018 18:24

Halıkent İlkokulu 4/F öğrencileri hafta sonu gerçekleştirdikleri mezuniyet töreni ile öğretmenleri ve aileleri ile bir araya geldiler.

2014 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan Halıkent İlkokulu öğretmeni Mustafa Yılmaz’ın öğrencileri başarı madalyalarını takarak öğretmeni ve velilere haklı gurur yaşattılar.

4/F sınıfı öğrencileri mezuniyet gününde, hazırladıkları şiir, skeç, şarkılarla kendilerini izlemeye gelen anne ve babalarına hoş dakikalar geçirdiler. 

Mezuniyet etkinliği için hazırlanan pasta öğrenciler tarafından kesildi. Mezun olan öğrenciler daha sonra sınıf öğretmeni Mustafa Yılmaz’ın etrafına toplanarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kısa bir konuşma yapan Yılmaz; “Acısıyla, tatlısıyla dört yılı geride bıraktık. Öğrencilerim, bebelerim, benim güzel çocuklarım yolunuz açık olsun. Her biriniz güzel meslekler sahip olun. Bahtınız açık olsun.” Dedi

Öğrenci velileri de dört yıldır çocuklarımızın eğitimi için çaba harcayan sınıf öğretmeniz Sayın Mustafa Yılmaz’a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz dediler. Görkemli tören hatıra fotoğrafları çekilerek son buldu.

 

Bu haber 670 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...