“Gerçekleri önümüze koyacağız”

14 Mayıs 2018 16:20

CHP’den Milletvekili aday adayı olan Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam, konuşmasında 24 Haziran seçiminin önemine dikkat çekti. Ülkenin önemli bir virajda olduğunu belirten Sağlam, şöyle konuştu: “24 Haziran önemli. Siyasal virajdır. Uçurumla karşı karşıya kalabiliriz. Kozmik odaya bile girildi. Ulu Önderimizin vazifesi ile yola çıktık. Gençliğe hitabe bir duvar süsü değildir. Cumhuriyetimizi müdafaa edeceğiz. Bu kadar baskın seçim öngörmemiştim.

En fazla muhalifler birisi Baro, diğeri Mimarlar Odası’dır. Temsil noktasında Isparta’da problem oluyor. Fandas ile Findos’u bilmeyenler milletvekili oldular. İddialıyım. Kendime güveniyorum. Ben nasıl bir milletvekili olacağım. Sevgi dilini kullanacağım. Milleti karpuz gibi ikiye ayırdılar. Ulaşılabilir olacağım. Dokunulabilir milletvekili olacağım. Isparta’da halk günü yapacağım. Örgütüne yük olan milletvekili olmayacağım.

Hamasetle siyaset olmaz. Gerçekleri önümüze koyacağız. Isparta’da hangi konumdayız. Ortada 40 bin oy vermeyenler. Kararsızlar çık fazla. 35 yaş ve altı yüzde 40’a tekamül ediyor. Gençlere önem vermeliyiz.

Bana bu görev nasip olursa genel merkezde MYK üyeniz olacak. Meclis koridorlarında vekillik yapmayacağız. 1 tane kanun teklifi yok.”

Bu haber 329 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...