Özel İdare’nin asfaltlama çalışmaları sürüyor

9 Mayıs 2018 16:19

Isparta İl Özel İdaresi, bu yıl da köy grup yollarında 210 km. asfalt dökecek. 15 günde 30 km’lik köy yolu sıcak asfalt ile kaplandı.

Isparta Valiliği’nin İl Özel İdaresi üzerinden gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması Türkiye’ye örnek. Geçen yıl 208 km. ile Türkiye’nin en başarılı ili olan Isparta, 2018’de de iddialı. Çevre illerde 30-40 km.’lik sıcak asfalt programlanırken Isparta İl Özel İdaresi, 210 km. için çalışmalara başladı. Kendi asfalt plentini kuran İl Özel İdaresi, 15 günde 30 km.’lik köy yolunu sıcak asfalt ile kapladı.

İl Özel İdaresi kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Vali Şehmus Günaydın’ın liderliğinde başlatılan çalışmalar kapsamında şu ana kadar Şarkikaraağaç’ta 13 km., Atabey’de 3.5 km. köy grup yolu asfaltlandı. Sütçüler’de ise 15 km.’lik yolda başlatılan çalışmalar henüz tamamlanmadı. İl Özel İdaresi, Yalvaç’ta da 21 km. çalışmaya başladı.

Isparta’da sıcak asfalt çalışması ilk olarak Atabey Kapıcak’ta gerçekleştirildi. 3.5 km.’lik yola asfalt döküldü. İl Özel İdaresi, daha önceden hazırlanan program kapsamında Şarkikaraağaç’ta Köprüköy, Aşağı Dinek, Yukarı Dinek ve Arak köylerinde toplam 13 km.’lik asfalt döktü. Sütçüler’de de 15 km’lik asfalt çalışmasına başlandı. Çandır Köyü’nden başlayan çalışmalar yakında tamamlanacak. İl Özel İdaresi ekipleri dünden itibaren de Yalvaç Sağır’dan asfaltlama çalışmalarına başladı. Yalvaç’ta 21 km’lik köy grup yolu asfaltlanacak. Bu asfalt sezonunda hedef 210 km. olarak belirlendi.

Bu haber 429 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...