Bakan Eroğlu’na kahve içmek pahalıya patladı..

9 Mayıs 2018 16:18

Keçiborlu Belediye Başkanı Parlak’ın kahve davetini kırmayan Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyon’a geçerken uğradığı ilçede miting havasında karşılandı, üzerine gül yaprakları yağdırıldı. Bakan, tarımsal sulama için 1.3 milyon m3 depolama kapasiteli baraj ile 8 sondaj kuyusu açılması sözünü verdi. 

3 MİLYON M3 DEPOLAMA KAPASİTELİ BARAJ

Keçiborlu Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu’na kahve ikramında bulunuldu. Belediye Başkanı Parlak, ziyareti fırsata çevirip ilçenin tarımsal sulaması için hayati önem taşıyan baraj projesi için destek istedi. Bakan Eroğlu, hazırlıkları devam eden 1.3 milyon m3 depolama kapasiteli baraj için iş ve işlemlerin hızlandırılması ve acilen ihaleye çıkılması talimatını verdi. Bakan Eroğlu, ilçede 8 ayrı sondaj kuyusunun açılması ile taşkın koruma işlerinin yapılmasını da istedi.

PROJE HIZLANDI

Keçiborlu Belediye Başkanı Parlak, ilçede bulunan barajın artık tarımsal sulama için yeterli gelmediğini söyledi. Yeni bir baraj yapılması için çalışma yürüttüklerini kaydeden Parlak, “Sayın Bakanımızın ziyareti ile baraj projemiz hızlanmış oldu. İnşallah barajın ihalesi yakında gerçekleştirilecek. Yine ilçemizde sulama için 8 ayrı sondaj kuyusu açılacak. Taşkın koruma işleri de hızlıca yapılacak. Sayın Bakanımıza destekleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Bu haber 460 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...