“Durmadan, yılmadan, çalışacağız”

8 Mayıs 2018 15:55

Isparta Genç İşadamları Derneği’nin olağan genel kurulunda başkanlığa ITSO Meclis Üyesi Barış Gümüş getirildi.

5.ve 6. dönem IGİAD Başkanlığını yapan M. Hakan Gökdoğan görevi devrederken yaptığı konuşmada "Başkanlığını onurla yaptığım Derneğimiz ülkemizin bu zorlu sürecinde de her zaman olduğu gibi devletine milletine sonsuz bağlı , esas önceliği devletimizin bekası olan üyeleriyle Isparta ekonomisinde istihdam sağlayan , çok ciddi vergi ödeyerek de devletine desteğini gösteren sinerjisi yüksek bir dernektir.   Barış Gümüş ve yönetiminin yapacağı çalışmalar ile görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inancım tamdır. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

İki dönemdir derneğin Genel Sekreterlik görevini üstlenen ve yedinci dönem başkan seçilen Barış Gümüş ise seçimin  ardından yaptığı açıklamada; Sivil toplum kuruluşlarının aktif olarak faaliyet göstermesi durumunda yerel ve ulusal ölçekte değerli bir aktör olduğunu ifade eden Gümüş; Devletimize yürekten bağlı olmakla beraber, Milletimizin sivil toplum kuruluşlarından beklediği temel faaliyetlerde, sosyal sorumluluk çalışmalarında, ticari platformlarda üstün bir gayret ile mücadele edeceklerini söyledi. Isparta Genç İş Adamları derneğinin, Ispartanın en köklü iş adamları derneği olduğu gerçeğinin yükünü ve değerini asla aklımızdan çıkarmadan, durmadan, yılmadan, çalışacağız dedi.

Yeni dönemde; derneğimizin fiziki ve fiili yapısının güçlendirilmesi için gayret göstermekle beraber, Ispartamıza ve Büyük Türkiyeye hizmet etmek isteyen, katma değer üreten, istihdam yaratan tüm değerli iş adamlarını derneğimize üye olmaya davet ediyorum dedi.

 

 

 

Bu haber 383 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...