İYİ Parti’den saldırıya kınama

8 Mayıs 2018 15:52

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Fatma Uçarlar, Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'e imza toplamak için Bağcılar'da kurulan standdaki görevlilere düzenlenen bıçaklı saldırı olayını kınayarak, sükûnet çağrısında bulundu.

İYİ Parti Isparta Teşkilatının Basından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatma Uçarlar; İstanbul Bağcılar'daki İYİ Parti standına kalabalık bir grup tarafından gerçekleştirilen ve 8 kişinin yaralandığı bıçaklı saldırı olayını kınadı.

Uçarlar; “İstanbul Bağcılar İlçe Başkanlığımızın imza standına demokrasi düşmanları tarafından bıçaklı saldırıda bulunuldu. Millete güvenmeyenler Demokratik bir yarışı gençlerimiz arasında tehlikeli bir sürtüşme alanına taşıyorlar. Üstelik bunu başka anaların çocuklarını kullanarak yapmaya çalışıyorlar. Bu siyaset, başarılarını milletimizi kutuplaştırmada bulan çaresizlerin cinnetidir. Yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Türk Milletine sükûnet tavsiye ediyoruz. Hukuk içinde gerekli işlemleri başlattık. Merak etmeyin, İYİler mutlaka kazanır” açıklamasında bulundu.

Bu haber 443 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...