Hüyüklü’de Hıdırellez Şenliği düzenlendi

7 Mayıs 2018 18:20

Yalvaç’ın Hüyüklü Belediyesi ile Isparta Belediyesi ortaklaşa Hüyüklü 10.Hıdrellez Şenlikleri düzenlendi. Hüyüklü pazar alanında düzenlenen etkinliklerde Türk Halk Müziği Sanatçısı Ankaralı Ayşe Dinçer sahne aldı. Ankaralı Ayşe, belde sakinlerine unutulmaz bir gün yaşatırken, çocuklar içinde Balon Parklar kuruldu. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın eşi Dilek Günaydın ile birlikte programa katılırken, Günaydın ailesini, belde girişinde Hüyüklü Belediye Başkanı Hasan Yıldız ve eşi Yeşilay Yıldız karşıladı.

Hüyüklü Belediye Başkanı Hasan Yıldız programda yaptığı konuşmasında, ortaklaşa düzenlenen etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ekibine teşekkür etti. Yıldız, “Bu yıl 10.’sunu düzenlediğimiz Hıdrellez Şenliklerini Isparta Belediyesi ile birlikte düzenliyoruz. Katkılarından dolayı Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.  Hıdrellez doğanın uyanışı, insanların birbirini sevdiği kucaklaştığı gündür” dedi.

Hüyüklü’de görmüş olduğu coşkudan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Sizleri bir arada, bir çatı altında görmek bana mutluluk verdi. Belediye başkanı olarak Milliyetçi Hareket Partili Hüyüklü Belediye Başkanımız ile birlikte uzun süredir bir teşrikimesaimiz bulunuyor. Başkanımız çalışkan, dürüst, kahraman bir arkadaşımız. Çalışkan bir belediye başkanınız var. Milliyetçi Hareket Partisinin aradığı, prensiplerine uyan bir belediye başkanıdır. Sizlerin huzurunda başkanımızı tebrik ediyorum. Güzel bir günde hıdrellezi kutluyoruz. En kötü günümüz böyle olsun, Hüyüklü yaşasın, insanları mutlu olsun temennilerinde bulunuyorum. Sizlere güzel ve mutlu yaşantılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Düzenlenen programda vatandaşlar THM Sanatçısı Ankaralı Ayşe Dinçer ile coşarken, çocuklarda Isparta Belediyesinin kurduğu Balon Parkta gönüllerince eğlendi. Vatandaşlara Hıdrellez dolayısıyla çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Programın ardından Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Hüyüklü Belediye Başkanı Hasan Yıldız, 2013 yılında vefat eden Kore Gazisi Mevlüt Çoban’ın eşi Emine Çoban’ı evinde ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim ettiler.

 

Bu haber 557 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...