Ziraat Odası’ndan aday çıkışı

6 Mayıs 2018 15:19

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, “Isparta'nın sorunlarını bilen milletvekili adayı istiyoruz'” dedi.

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Selçuk,

Ahmet Tural'a başarı diledi. ITSO Başkanı Başdeğirmen’e destek veren Selçuk, şu açıklamayı yaptı:

'Ülkemiz önemli bir seçim süreci içerisine girmiş bulunmaktadır. 2002 yılından bu yana ülkemiz idaresinde bulunan AK Parti Hükümetleri ile tarım ve hayvancılık alanında önemli icraatlar yapılmış, Türk çiftçisi büyük destekler görmüştür. Temennimiz çiftçilerimizin, üreticilerimizin ve sanayicilerimizin daha fazla desteklenmesidir. Önümüzdeki dönemde bu desteklerin artarak devam edeceğini düşünmekteyiz.

Isparta Ziraat Odası olarak seçim sürecini yakından takip ediyoruz. Isparta milletvekilliğine soyunan tüm aday adaylarımıza memlekete hizmet yolunda başarılar dileriz. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'ın milletvekilliği aday belirlemede dikkat edilecek hususlar konusundaki uyarısını dikkat ve ilgi ile izledik. Parti genel merkezlerimizin de bu yöndeki beklentiye karşılık vermesini umut ediyoruz. Isparta Ziraat Odası olarak biz de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü Başdeğirmen gibi düşünüyoruz. Ispartamızı bilen, sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi bilen adaylarla seçimlere girilmesini istiyoruz. Isparta'nın gül bahçesinde üreticilerimizin zorluklarını bilen ve yaşayan, dalından elma koparan, ağacından kirazını tadan, Türkiye'nin en iyi kayısısını bahçesinde gören milletvekili adayları ile 24 Haziran seçimlerin gidilmesini arzu ediyoruz.

AK Parti'de, MHP'de ve diğer partilerde bu özelliklerde ortaya çıkan birçok aday adayı arkadaşımız bulunmaktadır.

Bu vesile ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekilliği, Şoförler Odası Federasyon ve Isparta Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Ahmet Tural'ı memlekete hizmet noktasında ortaya koyduğu iradeden dolayı tebrik eder, başarılı olmasını temenni ederiz.'

Bu haber 366 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...