Aybatılı güven tazeledi

2 Mayıs 2018 15:10

Esnaf Odaları Birliği Genel Kurulu dün Birliğin toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Genel Kurula  Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen katılırken diğer siyasi partilerden bir katılım olmayışı dikkat çekti. 

 Divan Başkanlığına  Sütçüler Esnaf Odası Başkanlarından Muharrem Özsüt  seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda faaliyet raporu okundu. Yönetim ve Denetim Kurulları oy birliği ile kabul edildi.

28 Odası bulunan Esnaf Odaları Birliği’ne 35 yıl Birlik Başkanlığı, 5 yıl da belediye Başkanlığı yapan Mehmet Aybatılı, yeniden seçildi.  Aybatılı başkanlığındaki birlik Yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

İsmail Uygun

Kaya Öksüz

Adnan Karcı

Muharrem Özsüt

İlhan Demirkılınç

Yahya Çalışkan

Divan Heyetinin söz verdiği Ak Parti İl Başkanı Zabun’da yaptığı kısa konuşmada “ Birlik ,beraberlik içinde yürüyeceğimiz çok yol var diyerek başarılar diledi.”

Bu arada Esnaf teşkilatlarında uzun süre yöneticilik yapan, görevlerini bırakarak AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Ahmet Tural, Birlik kongresinde konuştu. Siyasetçi sıfatıyla konuşan Tural, duygulu anlar yaşadı, kürsüde gözyaşlarını tutamadı. Esnaflar Tural’ı ayakta alkışladı

Öte yandan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Esnaf Odaları Birliği kongresinde konuştu. İşte o konuşma: “Yıllarca Isparta’da birlikte yürüdüğümüz, sorunları birlikte çözdüğümüz birliğimizde Sayın Aybatılı’yı tebrik ediyorum. Birliğin başında birlik ve beraberliği sağladı. Bugüne kadar bu Birliği sağlamak kolay değil. Gelecekte Isparta’ya çok güzel hizmetler yapacağız. Siyasette de olmalıyız. Bizi anlayan kişiye de ihtiyacımız var. Sayın Ahmet Tural’ı tebrik ediyorum. Özgüven ve memleket aşkından dolayı tebrik ediyorum. Aday olacağını temenni ediyorum. İçimizden biri, bizi tanıyan insanla olmak çok önemli. Memleketinde yaşayan, milletvekili olmadan önce Isparta’da yaşayan, milletvekilliği bitikten sonra da Isparta’da yaşayan insanlar istiyoruz.”

 

Bu haber 432 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...