ÖĞRENCİLER HEM EĞLENDİ, HEM SPOR YAPTI

2 Mayıs 2018 15:05

İlkokul Fiziksel Etkinlik (İFET) Oyunları sona erdi. Atatürk Stadyumundaki yeşil zeminde 4 gün süren etkinlikler şölen havasında geçti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 24 Nisan 2018 Salı günü start alan İlkokul Fiziksel Etkinlik (İFET) Oyunları tamamlandı.

Atatürk Stadyumunda Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Fiziksel Etkinlik Şenliği ilk gününde İlkokul birinci sınıflar Zıp Zıp (Çift Ayak), 2. Sınıflar  Bayrak oyunu, 3. Sınıflar Çember, 4. Sınıflar ise Halat Çekme oyunları ile hünerlerini sergilediler.

4 gün süren ve 25 okuldan 1200 öğrencinin katıldığı yarışmalar büyük çekişmeye sahne olurken, minik öğrencilerin oyunlar esnasında oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. İlkokulu Fiziksel Etkinlik Oyunlarını sorunsuz tamamlandı. Katılım gösteren tüm okullara başarı belgesi takdim edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Fiziksel Etkinlikler oyunlarımızı sorunsuz tamamlamış bulunmaktayız. Çocuklarımız 4 gün boyunca kültürümüzü yansıtan oyunlarla hem eğlendiler, hem de spor yaptılar. Sosyal, fiziksel ve kavramsal gelişimlerine katkı sağlayan bu etkinliğimizde emeği geçen antrenörlerimize, öğretmenlerimize ve onları destekleyen ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber 751 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...