ÜLKÜ ORTA OKULUNDAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

2 Mayıs 2018 15:02

Ülkü Orta Okulu Yıldız Kız Masa Tenisi Takımı, Adıyaman’da düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü, erkeklerde beşinci oldu.

2017-2018 Okullararası Yıldızlar Kız – Erkek Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası

Adıyaman’da 27 – 29 Nisan tarihleri arasında düzenlendi. 28 ilden katılan 280 sporcunun büyük mücadelesinin ardından oynanan final maçları ile sona erdi.

Adıyaman Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen final müsabakalarında farklı kategorilerde mücadele eden sporcuların büyük bir çekişmeye sahne olan mücadeleleri izleyicilerin alkışları ile sona erdi.

Ülkü Orta Okulu Yıldız Kız Masa Tenisi Takımı üçüncü oldu. Erkek takımı ise beşinci oldu.

İşte diğer sonuçlar:

2017-2018 Okul sporları Masa Tenisi branşında Yıldız Bayanlar da 1. Özel Pınar Koleji Çorum 2. Ali Cevat Özyürt İstanbul 3. Ülkü O.O Isparta 4. Özel Final O.O Batman Yıldız  Okulu oldu.

Erkekler de 1. Özel Bahçeşehir O.O Yalova 2. Şehitlik O.O Ankara 3. Medeniyet Orta Okulu, İstanbul 4. Özel Pınar O.O Çorum Türkiye Şampiyonu Oldu.

                Bu arada Ülkü Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Gülbudak, “Öğrencilerimle gurur duyuyorum.Emeği gecen antrenör arkadaşlarım Gökmen Öçal ve Olcay Salici’ye, her zaman yanımızda olan velilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

 

 

Bu haber 884 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...