Kuyumcular Odasından SDÜ Takı Tasarım Bölüm Öğrencilerine Uygulamalı eğitim

1 Mayıs 2018 15:56

Isparta Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve ITSO 13. Meslek Grubu Komite Başkanı Ayhan Akbay, SDÜ El Sanatları Bölümü Kuyumculuk Takı Tasarım Bölümü öğrencileri için özel bir program hazırladı. Öğrenciler, düzenlenen etkinlikle  kuyumculuk mesleğiyle ilgili Özel ürünlerin yapım ve işçilik, tadilat, tamirat, satış ve pazarlama hakkında bilgi sahibi olacak.

                Konuyla ilgili Ayhan Akbay, şu bilgileri verdi:

                “2 Mayıs Çarşamba günü saat 09.00’da Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yönetim kurulu üyelerimizin katılımlarıyla Süleyman Demirel Üniversitesi El Sanatları Bölümü Kuyumculuk Takı Tasarımı Öğrencilerine nazari olarak kuyumculuk mesleğiyle ilgili Özel ürünlerin yapım ve işçilik, tadilat, tamirat, satış ve pazarlama hakkında bilgilendirmek için panel ve sunum toplantısı yapılacaktır.

                Daha sonra Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri ve hocaları ile ameli derslerini tamamlamak için Burdur’daki Taha Gol Ahmet Diniz’in Bilecik atölyesine gideceklerdir.

                Kuyumcular Odası Derneği olarak hazırladığımız bu bilgilendirme paneline Sayın SDÜ Rektörlüğü, Sayın ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ilgi bölümün Yüksek Okul Müdürü Sayın Yusuf Oktay Bey tarafından takdirle karşılanmıştır. Bizlerde teşekkür ederiz.

                2 Mayıs Çarşamba günü saat 09.00’da yapılacak olan bunum paneline siz değerli kuyumcuları arkadaşlarımızın katılımlarını bekleriz.”

Bu haber 406 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...