ÇEVKOR Eğirdir’de bin fidanı toprakla buluşturdu

28 Nisan 2018 11:15

                Eğirdir  Belediyesi ve ÇEVKOR işbirliği ile düzenlenen törenle Eğirdir'e bin (1000) ağaç dikimi yapıldı. Akpınar yolu üzerinde yapılan ağaç dikimine Belediye Başkanı Ömer Şengöl, daire amirleri, öğrenciler, huzurevi sakinleri, sponsor firmalar ve ÇEVKOR yetkilileri katıldı.

                Eğirdir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince açılan çukurlara, (ÇEVKOR) Çevre Koruma Dergisi işbirliği ile yapılan programla bin adet Toros fidanı Öğreniciler ve törene katılanlar tarafından toprakla buluşturuldu. Düzenlenen programla öğrenciler ağaç dikmenin keyfini doyasıya çıkardı. Programda ÇEVKOR tarafından sponsor firmalara ve Eğirdir Belediyesi'ne plaket takdim edildi.

                Törende konuşan (ÇEVKOR) Çevre Koruma Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, "ÇEVKOR olarak 27 ilde 38 bin ağacı toprakla buluşturduk. Bugün burada dikimi, sulama bakımını sağlayacak olan Eğirdir Belediye Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ederiz. Bizlere destek olan sponsor firmalarımıza teşekkür ediyoruz. Geleceğimize bırakacağımız en büyük miras ağaçtır diyerek katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

                Konuşma ve plaket takdiminden sonra ağaçlar toprakla buluştu.

 

 

 

 

Bu haber 446 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...