ANKARA’DAN GELEN 30 DOĞASEVER ST.PAUL YOLUNDA YÜRÜDÜLER..

28 Nisan 2018 11:02

Ankara'dan Nirvana Doğa Sporları Kulübü ve Derneği, Isparta’da 21 – 23 Nisan tarihleri arasında Doğa Yürüyüşü etkinliği düzenledi. 30 kişiden oluşan ekip, toplamda 50 km’lik  yürüyüş gerçekleştirerek, ilimizin tarihi ve turistik değerlerini de görme fırsatı buldu.

St.Paul Yolu, Sütçüler Tota, Kasımlar, Kesme, Sağrak köyü ve Adada antik kenti rotasında toplam da 50km lik doğa yürüyüşü gerçekleştirdiklerini belirten Nirvana Doğa Sporları Kulübü ve Derneği Başkanı Gülay Bayram, Kovada ve Eğirdir göllerini de  gezdikten sonra güzel anılarla Ankara'ya döndüklerini belirtti.

Gülay Bayram, düzenledikleri etkinlikle ilgili olarak izlenimlerini şöyle aktardı: “21-22-23 Nisan 2018 tarihleri arasında Ankara'dan Nirvana Doğa Sporları kulübü ve Derneği olarak 30 kişilik ekiple;

Antik tarihten kalma bir yolda yüzyıllar sonra tekrar yürüdük. Doğal güzellikler ve antik kentlerle bütünleşmiş olan bu yolun en güzel parkurların da doğa yürüyüşü yapıp endemik bitkileri görüp ilkbaharın uyanışını yaşadık. İlkbahar da yürünecek en güzel rotalardan St Paul Yolun da Tarih ve Doğa ile iç içe olduk. St. Paul Yolu nu Sütçüler Tota Kasımlar Kesme Sağrak köyü ve Adada antik kenti rotaların da  zaman zaman 1800 metre yükselerek toplam da 50 km’lik doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Isparta’nın müthiş doğasına hayran kaldık. Kovada ve Eğirdir göletleri de tabiat harikası. Sonbahar da bu güzellikleri tekrar yasamak için programımıza aldık ve tekrar geleceğiz. Güzel anılarla Ankara'ya döndük”.

 

Bu haber 991 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...