Öğrenciler kıyasıya yarıştı

25 Nisan 2018 15:31

Isparta’da  her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Fiziksel Etkinlik Faaliyetleri bu yıl da şölen havasında geçiyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokul Fiziksel Etkinlik (İFET) Oyunları tüm hızıyla sürüyor. Okul spor faaliyetleri arasında yer alan İlkokulu Fiziksel Etkinlik Oyunları, Atatürk Stadyumunda başladı. Etkinlikler çerçevesinde birinci sınıflar ‘Çift Ayak” oyununu oyladı.  Katılımın yüksek olduğu yarışmalar büyük çekişmeye sahne olurken, minik öğrencilerin oyunlar esnasında oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. İlimizde her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Fiziksel Etkinlik Faaliyetleri bu yıl da şölen havasında geçiyor.

Temel spor eğitimi çerçevesinde performans ve rekabete dayalı olmayan çok yönlü oyunsal etkinlikler çerçevesinde şölen ortamında gerçekleştirilen oyunlar, öğrencilerin spor kültürlerinin gelişmesine de katkıda bulundu. 22 okulun katıldığı yarışmalar nefesleri kesti.          Erkeklerde Mustafa Şener İlkokulu birinci, Zehra Ulusoy Orta Okulu ikinci, Gülcü Orta Okulu üçüncü, Naşide Halil Gelendost Orta Okulu dördüncü oldu.     Kızlarda Mustafa Şener İlkokulu, Ali Haydar Albayrak Orta Okulu ikinci, Yahya Kemal Beyatlı Orta Okulu üçüncü ve Halıkent Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

 

Bu haber 397 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...