El Emeği Eserler beğeniye sunuldu

24 Nisan 2018 15:11

Isparta Halk Eğitim Merkezi’nin 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı resim kurslarına katılan öğrenciler, Eğitmen Ayşe Onur eşliğinde yaptıkları birbirinden değerli 84 eseri Kültür Turizm İl Müdürlüğü Sergi Salonu’nda açıldı.

Isparta Halk Eğitim Merkezi’nde açılan resim kurslarına katılan öğrenciler yaptıkları el emeği resimleri sergilemek ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en güzel şekilde kutlamak amacıyla, Kültür Turizm İl Müdürlüğü’nde bir sergi açtı.

84 eserin sergilendiği serginin açılışını Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü İhsan arıcı yaparken, açılışa çok sayıda davetli katıldı.

SERGİNİN AÇILIŞINI YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Serginin açılışında konuşan Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü İhsan Arıcı, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Burada öğrencilerimiz Halk Eğitim Merkezi resim kurslarında aldıkları eğitimle önemli bir resim sergisi hazırladı. Bizde bu serginin açılışında bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Serginin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İhsan Arıcı’nın açıklamasının ardından sergi kesilen kurdele ile açıldı. Davetliler açılışı yapılan sergiyi gezme fırsatı buldu.

 

 

 

Bu haber 452 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...