Haberler
Başdeğirmen’den Yeni Yıl mesajı

Ticaret Borsası’nda 3.Adar dönemi başladı
23 Nisan 2018 18:11İkinci etap seçimlerde yönetim kurulu belirlendi. Nuri Selçuk’un yeni dönemde meclis başkanlığı görevi almaması dikkat çekti.
Isparta Ticaret Borsası’nda ikinci etap seçimler dün yapıldı. İlçe Seçim Kurulu gözetimindeki seçimlerde 1.etapta üyelerin oylarıyla seçilen 14 meclis üyesi oy kullandı. 10,00 ile 12,00 arasındaki seçimde yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegeleri belirlendi.
Ticaret Borsası ikinci etap seçimler sonucunda Ahmet Adar, yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Adar, başkanlığındaki Ticaret Borsası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
-Erhan Göçerli
-Hasan Hüseyin Özdemir
-Mustafa Özdemir
-Ruhi Danacı
TOBB Delegeleri
-Mehmet Ali Doğan
-Hasan Hüseyin Özdemir
Ticaret Borsası’nda ikinci etap seçimler kapsamında ilk meclis toplantısı en yaşlı üye Mehmet Ali Doğan başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda meclis başkanı ve yardımcıları da belirlendi. Ticaret Borsası’nda 2 dönemdir meclis başkanlığı yapan Nuri Selçuk, yeni dönemde görev almadı. Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı’na Mehmet Ali Doğan seçildi. Yardımcılıklarına Levent Köklü ile Murat Tandoğan, katip üyeliğe ise Yakun Sincer seçildi.