“Isparta’mızın değerlerine sahip çıkalım, başka Isparta yok”

19 Nisan 2018 15:02

Keçiborlu Belediyespor Teknik Sorumlusu Fatih Bozbaş, teşekkür açıklaması yaparak, “Biz kulüpler olmazsak ne hakemler olur ne ASKF, ne yönetimleri olur ne antrenörler olur nede futbolcular olur.  O zaman hepimiz bir gemideysek lütfen bu gemiyi batırmak için değil daha güzel okyanuslara daha güzel maviliklere sürükleyelim” dedi.

                Deregümüspor’dan sonra Keçiborlu Belediyespor’u da şampiyon olan Teknik Sorumlu Fatih Bozbaş, teşekkür açıklaması yaptı.

                Bozbaş, Keçiborlu Belediyespor’un başarısında ekip ruhunun önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

                “Bir yılı daha iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık. Hesaptakini değil nasiptekini yaşadık. Yine yüce mevlam bu senede başarılı olmamızı nasip etti.

Başarıda en büyük pay sahibi olan

Başta Belediye  Başkanımız Yusuf Murat Parlak, Kulüp Başkanımız Tahir Eray Avcı, Sportif Direktörümüz Mehmet Ali Özen, Yöneticilerimiz Mehmet Oğuz, Abidin Kopan, Ramazan Narin, Ahmet Sancar’a teşekkürü bir borç biliyoruz. Taraftarımız olan 32 K Gençlik Üçgen Park Holigans’a, esnaflarımıza ve terinin son damlasına kadar çamur kar demeden mücadele eden 17 aslan yürekli sporcularımıza teşekkürü bir borç bilirim.

                Keçiborlu Belediyespor maddi manevi İmkanları, tesis seyirci yönetim teknik ekibi ile Bölgesel Amatör Ligi sonuna kadar hak ediyor. Bir gün hep beraber BAL liginde Keçiborlu Belediyespor’u göreceğiz. Buna canı gönülden inanıyorum. Önümüzdeki sezon ilçe takımlarının yılı olacak. Yalvaç, Gelendost, Eğirdir, Uluborlu, Gönen, Sütçüler ve merkez takımlarda ligin kaderini belirleyecek sonuçlar sergileyecektir. Senirspor duruşu ile Güneykentspor  gençlere verdiği önemle, Tuğraspor kendi imkanlarıyla ayakta kalmayı, Gülcüspor savaşçı ruhuyla, genç sporcu fabrikasını devam ettirmesiyle, Çünürspor aile kavramı ile 32 gençlik yeniden toparlanmasıyla Isparta futboluna değer katacaktır.

Biz kulüpler olmazsak ne hakemler olur ne ASKF, ne yönetimleri olur ne antrenörler olur nede futbolcular olur.  O zaman hepimiz bir gemideysek lütfen bu gemiyi batırmak için değil daha güzel okyanuslara daha güzel maviliklere sürükleyelim. Isparta’mızın değerlerine sahip çıkalım, başka Isparta yok. Kırdığım üzdüğüm kim varsa affola.”

 

 

Bu haber 533 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...