Bravo Keçiborlu Belediyespor’a

18 Nisan 2018 15:52

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Isparta 1. Amatör Küme şampiyonu olan takımları sayesinde halkı kenetlemeyi başardı. Baraj maçında Isparta Davrazspor’a 2-0 mağlup olunmasına rağmen sarı-kırmızılılar, önümüzdeki yıl için şimdiden hazırlıklara başladı.

                Keçiborlu Belediyesporlular, birlik ve beraberlikleriyle göz doldurdular. Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nin şampiyonu olan sarı-kırmızılar, Bölgesel Amatör Lige çıkma karşılaşmasında Davrazspor’a 2-0 yenilmesine rağmen karşılaşma boyunca da centilmence takımlarını desteklediler.

                Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Isparta 1. Amatör Küme şampiyonu olan takımları sayesinde halkı kenetlemeyi başardı. Eski bir kaleci olan Parlak, göreve geldiği günden bu yana sporu destekledi. Parlak, Kulüp Başkanı Tahir Eray Avcı, yönetim kurulu, Antrenör Fatih Bozbaş ve öğrencileri birlik ve beraberlikleriyle göz doldurdular.

                Ayrıca Keçiborlu Belediyespor’un kadın taraftarları da sezon boyunca maçları takip ederek tribünleri doldurdular. Çoluk, çoluk, genci, yaşlısıyla tribünleri dolduran sarı-kırmızılar, Isparta amatörüne renk katmayı başardı.

                Bu arada Keçiborlu Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Murat Parlak, “Sporu ve sporcuyu destekliyoruz. Memleket çocuklarıyla neler yapabileceğimizi gösterdik. İnşallah çok daha güzel sonuçlar alacağız. Kazanan Isparta futbolu olsun” dedi.

                Keçiborlu Belediyespor Kulüp Başkanı Tahir Eray Avcı, “Isparta’da güzel bir karnaval havası oluşturduk. Dostça bir maç olmasını sağladık. Davrazspor’a BAL’da başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

                Ispartalı futbolseverler ise “Bravo Keçiborlu Belediyespor’lulara. Ancak kontenjan bir an önce 2 olmalı. Yazık değil mi Eğirdirspor’a, Keçiborlu Belediyespor’a” dediler.

Bu haber 668 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...