DAVRAZSPOR SEZONU GALİBİYETLE KAPATTI

10 Nisan 2018 18:17

Pembe-yeşilliler, şampiyon Serik Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek sezonu 53 puanla tamamladı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, son deplasman maçında şampiyon Serik Belediyespor’u  2-0  mağlup ederek rövanşta güldü.

                Serik İsmail Oğan Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Manisa Bölgesi’nden Aydoğan Kaçmaz, Orhan Öztürk, Uğur Başdaş ve Şevket Teker isimli hakemler yönetti.

Serik Belediyespor'un alt yapıdan 7 futbolcuyla sahaya çıktığı maçı, Isparta Davraz Spor 3'üncü dakikada Okan Akdeniz ve 25'inci dakikada Koray Kılavuz'un kaydettiği gollerle 2-0 kazandı. Maçı Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Musatafa Özaydın, protokol ve çok sayıda taraftar izlediMaç sonunda Serik taraftarı, Isparta Davrazsporlu futbolcuları alkışlayarak, “Gülkent” diye tribüne çağırdı.

Şampiyon Serik Belediyespor, ligi  62 puanla tamamlarken Isparta Davrazspor ise  sezonu 53  puanla ikinci sırada bitirdi.

Serik Belediyespor 62 puanla grubunda şampiyon olarak BAL 8'inci Grup şampiyonu Ödemiş Spor ile TFF 3'üncü Lig'e yükselmek için play-off maçı oynamaya hak kazandı. Bu maçın yer ve tarihi salı günü TFF tarafından yapılacak toplantı sonucunda belirlenecek.

İŞTE HAFTANIN SONUÇLARI:

Akşehirspor 1-0 Manavgat Bld

Anamur Bld 2-4 Manavgatspor

Bucak Bld Oğuzhanspor 4-1 Silifke Bld

Ereğlispor 1-0 Gölhisarspor

Kepez Bld 0-0 Sarayönü Bld

Serik Bld 0-2 Isparta Davrazspor

Mut İdman Yurdu 2-1 Karaman Bld

 

Bu haber 740 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...