PLAY-OUT MAÇI ÖNCESİ DOSTLUK MESAJLARI

10 Nisan 2018 18:15

Keçiborlu Belediyespor Kulüp Başkanı Tahir Eray Avcı ve Teknik Sorumlu Fatih Bozbaş, Isparta TV’de yayınlanan Levent Doğan İle Spor Özel Programında şampiyonluk hikayelerini paylaşırken Isparta Davrazspor ile Keçiborlu Belediyespor arasında oynanacak maçın dostça geçmesi temennisinde bulundular.

                Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nin şampiyonu Keçiborlu Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor. 15 Nisan Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda  Davrazspor’la karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, bu maç öncesinde dostluk mesajları verdiler.

Keçiborlu Belediyespor Kulüp Başkanı Tahir Eray Avcı, kısa bir özgeçmişi anlatarak programda şu mesajları erdi.

“Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamıştık. Fatih Hocamızla sezon başında çağırdık, şartları konuştuk. 60 bin TL’lik bütçeyle şampiyon olduk.

Renklerimiz sarı kırmızılı. Yönetimimizin 1 kişi hariç hepsi Galatasaraylı.

Seyirci itici gücümüz var.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BÜYÜK DESTEKLERİ VAR”

Keçiborlu Belediye Başkanımız Yusuf Murat Parlak Başkanımız eski bir kaleci. Yusuf Başkanımızla beraber top oynadık. Sporu seven bir insanın. Şampiyonlukta büyük emekleri var. Belediye Başkanımıza, ‘Keçiborlu değişiyor ve gelişiyor’ dedi. Bize çok büyük destek verdi. Biz de bu desteği aldıktan sonra hedefimizi şampiyonluk koymuştuk.

KEÇİBORLU’YA YENİ TESİSLER YAPILIYOR

Tüm yönetim kurulumuza ve taraftarımıza sonsuz teşekkürler.

Bölgesel Amatör Lige çıkarsak maçlarımızı Keçiborlu’da oynamayı düşünüyoruz.  Tesislerimiz ve sahamız yeterli. Şu an sahamız üniversiteye tahsis edildi. Federasyonun kriterlerine göre sahayı hazırlarız.. Ayrıca başkanımızın saha ve tesisle ilgili çalışmaları var. TFF’nin kriterlerini yerine getiremezsek Isparta’da oynayabiliriz. Pazar günkü maç karnaval şeklinde olacak. Dostça bir maç olsun. 2 taraftar grubumuz var. Sağolsunlar var olsun. Ayrıca atkı satışlarımız da başladı. Atkı satışları konusunda destek bekliyoruz.

 Görülmeyen kahramanlarımıza ve sponsorlarımıza da çok teşekkür ediyoruz.”

“BU İŞ GÖNÜL İŞİ”

                Geçtiğimiz yılda Deregümüspor’la da şampiyonluk yaşayan Keçiborlu Belediyespor Antrenörü Fatih Bozbaş ise “40 yaşındayım. Isparta Arena Park Halı Sahası’nın İşletmecisiyim. 6-16 yaş akademi sorumlusuyum ve Keçiborlu Belediyespor’un teknik sorumluluğunu yapıyorum.

Gönülden baktığımız zaman bu iş gönül işi. Ailemizden, çoluk çoğumuzdan koşturarak fedakarlık yaptık. Bölgesel Amatör Lig’deki oynayan çocukların tek işi profesyonel. Ama bizim çocuklarımızın kimi sanayide, kimi lokantada kimi de öğrenci. Büyük fedakarlıklar yaptık. Yönetimde ve taraftarımızın da desteğini alarak şampiyon oldu.

Ben değil biz yaptık. Eşimden tutun, dostlarından, fikir aldığım arkadaşlarımla, belediye başkanımızla, yönetimimize ve taraftarımızla mutlu sona ulaştık.

Isparta amatöründe bir çok yetenek harcanıyor. İşi sadece futbol olsun, çok daha başarılı olacaklar. Çocuklarımıza değer verilmeli.

Yusuf Murat Parlak başkanımız çok saygıdeğer bir başkan. Kendisine de çok teşekkür ediyorum.

TFF statüyü değiştirilmeli. BAL’da Isparta’nın kontenjanı en az 2 olmalı. Yazık değil mi Eğirdir’e, Keçiborlu’ya ve diğer takımlara. Pazar günkü maçta kazanan Isparta futbolu olsun. Dostça bir maç olsun” diye konuştu.

“DOSTÇA VE KARDEŞÇE BİR MAÇ OLSUN”

                Programa telefonla katılan  Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ise “3-4 yıldır spora emek veriyoruz.  Yönetimimizi, teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyoruz. Pazar günkü maçta dostça ve kardeşçe bir maç olsun. Hak eden kazansın. 2 takımımızda bizim takımımız” dedi.

Bu haber 605 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...