“ALAMAYACAĞIMIZ BELEDİYE YOK”

9 Nisan 2018 18:30

AK Parti İl Başkanı Zabun, partisinin il danışma meclisinde Isparta Belediyesi seçiminden zaferle çıkılacağını iddia etti.

                AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, partisinin il danışma meclisinde konuştu. Zabun, Isparta Belediyesi seçimleriyle ilgili olarak da, “Alamayacağımız belediye yok” dedi.

                İşte Zabun’un açıklaması:

“Ak Parti kurulduğundan beri disiplin içinde, canlı teşkilat yapısına ve kurumsal anlayışa sahip. İktidarın rehavetine kapılmadan, Türkiye’nin geleceğine ilişkin çalışmalarını sürdürüyor.  Biz bu milletin mutluluğu için gece-gündüz çalışan, millete hizmete kendini atamış bir kadroyuz. Seçimden seçime bir araya gelmiyoruz. Elde edilen başarı ile ilgili zafer sarhoşluğuna düşmeyen bir çalışma anlayışına sahibiz. Milletimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Milletin emanetini taşımak zor bir iş. Yılgınlığa asla düşmeyeceğiz. Geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. 2019 seçim yılı. 30 Mart’ta yerel seçim yapacağız. Biz eminiz ki gayretimizi ortaya koyarak sonuca ulaşacağız. Isparta potansiyel itibariyle yerel seçimlerde alamayacağımız belediye yok. Ama her zaman sanki son saniyede 1 oyla zafere koşacak gibi hareket edeceğiz. İl belediyesini ve ilçe-belde belediyelerini alacağız.”

Bu haber 447 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...