ITSO’DA BAŞDEĞİRMEN VE EKİBİ SEÇİMDE YENİDEN ADAY

6 Nisan 2018 15:05

7 Nisan Cumartesi günü ITSO’da olağan genel kurul heyecanı yaşanacak. Yapılacak seçim için şuana kadar mevcut Başkan Şükrü Başdeğirmen’in dışında herhangi bir aday çıkmadı. 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ITSO) olağan genel kurulu 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Şuana kadar başkanlık için Şükrü Başdeğirmen’in dışında herhangi bir aday çıkmazken, seçimde yaklaşık 3 bin 500 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu belirtildi.

7 Nisan Cumartesi  günü 7’şer kişilik 17 meslek gurubu ve bu meslek gruplarından da 46 kişilik oda meclisine gidecek üçer kişinin belirleneceğini ifade eden Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, genel kurulun İstanbul Yolu üzerindeki Ekonomi Kampüsünde gerçekleştirileceğini belirtti.

Şükrü Başdeğirmen daha önce yaptığı adaylık açıklamasında “Yaklaşık 5 yıl önce üyelerimizin teveccühü ile göreve gelmiştik ve o günden bu güne kadar verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Bugüne kadar üzerimize düşen görevleri yaptığımız inancıyla bugün buradayız. 5 yıl içerisinde vermiş olduğumuz sözler vardı. Bu sözleri yerine getirdik ve yüzümüzün akıyla sizlerin karşısındayız. Isparta’mızın gelişmesi ile alakalı birçok proje ürettik. Bu projeler içerisinde kendi başımıza yaptıklarımız da vardı. İşbirliği yaparak Isparta’mıza vermiş olduğumuz hizmetler de vardı. Isparta’mızın ekonomisinin büyümesi, şehrin gelişmesi ve bizim üzerimize düşen vazifeler içerisinde bu gelişmelere ayak uydurup, yeni gelişmelerle farklı bir şekilde büyüyebilmek amacımızdı” demişti.

Yeni dönem için de, hizmet kalitesini artırarak, daha iyi hizmetler yapmak istediklerini ifade eden Başdeğirmen, “Onun için seçimlerde tekrar göreve talip olduk. Bizler 46 meclis üyemiz ile beraber, hiçbirimiz birbirinden ayrı düşünmeden, ortak kararlarla, istişarelerle bugüne kadar bu vazifelerimizi yerine getirdik. Konumuz sadece ekonomi değildi. Biz Isparta’ya ve ülkemize hizmet edebilmek için gerekli olan sosyal faaliyetlerde bulunduk, sporun, eğitimin ve turizmin içerisinde de bulunduk. Birçok projeleri başarı ile sonuçlandırarak, hem şehrimize hem de ülkemize katkı sağlayan sonuçlar aldık” şeklinde konuşmuştu.

3 BİN 500 ÜYE OY KULLANABİLECEK

5 binden fazla üyesi bulunan ITSO’da 7 Nisan’da yapılacak seçimde 3 bin 500 üyenin oy kullanma hakkı olacak. Cumartesi günkü seçimde sandıklar sabah saat 09.00’da açılacak ve 17.00 itibariyle oy verme işlemi sona erecek. Hakim huzurunda yapılacak seçimlere 3 günlük itiraz süresi bulunuyor. 3 günün sonunda sonuçlar kesinleşmiş olacak. Daha sonra seçilen ekip yönetim kurulu başkanını, meclis başkanını, yönetim kurulu, meclis başkan vekilini, disiplin kurulunu tespit edip kamuoyuna açıklayacak. 17 komitede 46 meclis üyesi seçilecek.

 

 

Bu haber 549 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...