Yelkencilerimiz Muğla’da ter dökecek

6 Nisan 2018 14:55

Muğla-Göcek’te 6-8 Nisan  tarihleri arasında yapılacak olan yelken yarışlarına Eğirdir Belediye Spor yelkencileri de katılıyor.

Muğla-Göcek’te 6-8 Nisan  tarihleri arasında yapılacak olan yelken yarışlarına Eğirdir Belediye Spor yelkencileri de katılıyor.  Eğirdir Belediye Spor Kulübü Yelken Şubesi yelkencileri, optimist genior, optimist junior ve laser 4.7 sınıflarında yarışacak.

 Isparta Yelken İl Spor Temsilcisi ve Antrenörü Şeref Ağartan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;  “Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü 2018 yılı faaliyet programında yer alan Hareketli Salma Bodrum Kış Trofesi (Optimist/Laser 4.7/Laser Radial) 5-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Göcek Yat Kulübü ev sahipliğinde Kumburnu-Göcek-Muğla’da düzenlenecektir. Yarışlar açık statüde yapılacaktır.

Eğirdir Belediye Spor Kulübü Yelken Şubesi yelkencileri bu yarışlarda optimist genior, optimist junior ve laser 4.7 sınıflarında yarışacaktır. Başkanlığını yaptığım kafilede Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yelken Antrenörü Ahmet Şahan ve Eğirdir Belediye Spor Kulübü Yelken Antrenörü Utku Mehmet Dikmen görev yapacaktır. Kafilede yer alan yelkencilerimiz radial 4.7’de Ali Lök, optimist junior’da Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz, Zeliha Demirbaş, Mine Ertap, Sevde Vural, Kağan Eryılmaz, optimist genior’da İlke Dikmen, Arif Aslantürk, Ahmet Sağlam ve Atakan Öğüt yer alıyor” dedi.

 

 

Bu haber 689 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...