TBMYO´dan Medya Tanıtım Turu

6 Nisan 2018 14:53

SDÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo-Televizyon Programından mezun olan ve medya sektöründe önemli görevler alan mezunların daveti üzerine bölüm öğretim elemanları İstanbul'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. ATV, Kanal 7, TVT, A Haber ve Sabah Gazetelerinde çalışan mezun öğrencilerin daveti üzerine İstanbul'a giden heyette, 7 öğretim elemanı ve 24 öğrenci yer aldı. İlk olarak ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın canlı programına katılan öğretim elemanları ve öğrenciler, medyanın işleyişi konusunda bilgi edindiler.

MYO Müdürü ve Radyo- TV Öğretim Görevlisi Zafer Çağlar, ATV ve TVT canlı programlarında, şehrimizi ve üniversitemizi tanıtan konuşmalar yaptı. Ayrıca, çeşitli film setleri gezilerek burada çalışan mezunlar ve sanatçılarla görüşmeler gerçekleştirildi.

Çağlar, 1997 yılından beri Radyo- TV programından 800'e yakın öğrencinin mezun olduğunu belirterek “Mezunlarımızın yaklaşık 500'ü medya ve dizi sektöründe çalışıyor. Bu programı, mezunlarımızın daveti üzerine gerçekleştirerek, şehrimizi ve üniversitemizi tanıtma imkânı bulduk.” dedi.

 

 

Bu haber 413 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...