Taraftarlar önümüzdeki yılı düşünüyor

3 Nisan 2018 18:35

Sporseverler, Isparta Davrazspor Yönetimi’nin bir an önce Olağanüstü Kongre kararı alıp, kent büyüklerinin, kamu kurum kuruluşları ve halkın da desteğiyle güçlü bir yönetimin işbaşına getirilmesini bekliyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta bu sezon bekleneni veremeyen ve 2. Sırada bulunan Davrazspor’da taraftarlar, önümüzdeki yılı düşünüyor. Geçtiğimiz yıl şampiyonluğu son hafta  kaybeden pembe-yeşilliler, bu sezon geçtiğimiz sezona göre kenetlenme anlamında büyük sıkıntılar yaşadı.

                Yönetim, taraftar ve basın bütünleşmezken hedefe gidilemedi.

                Taraftarlar, önümüzdeki yıl için çalışmalara şimdiden başlanmasını istiyor. Sporseverler, Isparta Davrazspor Yönetimi’nin bir an önce Olağanüstü Kongre kararı alıp, kent büyüklerinin, kamu kurum kuruluşları ve halkın da desteğiyle güçlü bir yönetimin işbaşına getirilmesini bekliyor.

                Mevcut Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın’ın sezon sonunda bırakacağı gelen bilgiler arasında. Önümüzdeki yıl için taraftarlar çok daha kaliteli bir takım yaratılmasını istiyor.

                Mut İdmanyurduspor maçı için çok özel bir program hazırlayan 32 Gençlik üyeleri de kent büyüklerinin bu işe sahiplenmesi için çağrıda bulundular.

 

Bu haber 515 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...