Şehit Ailelerine ücretsiz hizmet

3 Nisan 2018 18:34

Isparta Hayal Evi Organizasyon İşletmecileri Ruzin Azerhan ve Osman Güler, şehit çocuklarının doğum günü, sünnet, nişan ve düğün gibi etkinliklerini ücretsiz bir şekilde yapacak.

2010 yılından bu yana hizmet veren Hayal Evi, özel çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

ŞEHİT AİLELERİ ÜCRETSİZ HİZMET

Şehit aileleri için harekete geçen Hayal Evi Organizasyon işletmecileri Ruzin Azerhan ve Osman Güler,  şehit çocuklarının doğum günü, sünnet, nişan ve düğün etkinlikleri ücretsiz yapacaklarını söylediler. Azerhan ve Güler, konuyla ilgili olarak şunları söylediler:

“Biz çizgilerimiz gereği, doğrularımız gereği sosyal ve milliyetçilik konusunda sık sık toplantılar yapıyoruz. Üzülüyoruz dua ediyoruz şehitlerimiz için. Afrin için dua ediyoruz. Benim çok sinirlendiğim bir cümle var ki napalım bizim elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Hayır çok şey geliyor. Elimizden dua etmekten çok şey geliyor. Dua da edeceğiz tabi ama dua ederken de herkes üzerine düşeni yapacak. Nedir bunlar.İşte askerlerimiz sınır dışında bu ülkenin bütünlüğü için bayrağımızın dalgalanması için  canlarını vererek mücadele ediyorlar. Bu ülkenin sınır güvenliğini sağlıyorlar. Fakat bizler evet cephede değiliz ama biz de bu içeride mücadele edeceğiz. Cehaletle mücadele edeceğiz. Bizi bozmaya ayrışmaya yönelten bu teknolojiyle televizyonlarla o üzerimize gelen psikolojik baskıyla mücadele edeceğiz. Biz askerlerimiz sınırlarımızın bütünlüğü için orada şehit olurken biz burada 3 yaşındaki bebekleri koruyamıyorsak, sahip çıkamıyorsak o askerlerimiz orada boşuna ölüyor demektir. Çünkü biz ne için çalışıyoruz, bu ülkenin geleceği için. Bu ülkenin çocukları için ama bu ülkede kadınlar şiddet görüyorsa bebekler tacize tecavüze uğruyorsa ve biz bunlara sadece üzülüp ağlıyorsak mücadele etmiyoruz. Askerimiz orada silahla mücadele ediyorken biz de burada duyarlılıkla mücadele edeceğiz. Tepki vereceğiz, sesimizi çıkartacağız. Biz yardımcı olacağız. Şimdi çok şükür insanlar artık tepkilerini vermeye başladılar, sahip çıkmaya başladılar.Artık bir kadına şiddeti çok anlatmaya gerek kalmıyor. İşte biz o duyarlılıkla yola çıkarak dedik ki biz de bir organizasyon şirketiyiz ne yapacağız.Sonra ben bundan çok memnunum ki eşimle kafalarımız hep aynı düşünür. Bu da işte çok önemli çünkü. Dedik ki şehitlerin aileleri bize emanet.

BİZ ONLARA BORCUMUZU ÖDÜYORUZ…

Bir anne düşünün ki gözünün bebeği pamuklarda büyüttüğü evladını senin benim için toprağa veriyor ve dimdik ayakta bayraklı tabutun başında ayakta duruyor ve diyor ki ; ‘Vatan Sağ olsun’ diyor. Şimdi bize bundan daha kutsal bir emanet var mı! Biz de dedik ki şehit ailelerimizin çocukları, kardeşlerinin düğünleri bu tür organizasyon şirketi olarak yapabileceğimiz her şeyi A’dan Z’ye layıkıyla yapalım ücret almayalım bundan  ve bunu da şu mantıkla yapalım bu asla bir yardım değil.Biz yardım etmiyoruz.Ailelerimizin yardıma ihtiyacı yok. Onların o gururlu ve onurlu duruşları Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve devletin onlara açtığı imkan var onların yardıma ihtiyacı yok onların acısı büyük hiçbir yardım da zaten onların acısını geçiremez. Biz madem bir aileysek madem onlar bize şehit kardeşlerimizin emanetiyse bir düğün yaparken eşin dostun aile bireyleri işin ucunda tutuyor. Biz de o mantıkla yapalım dedik. Onlar bizim evlatlarımızsa kardeşlerimizse o da bizim borcumuz. Biz onlara iyilik yapmıyoruz. Biz onlara merhamet göstermiyoruz. Biz onlara borcumuzu ödüyoruz ve biz bunu yaparken yanımız da çok destekçimiz var her yerden arıyorlar biz ne yapabiliriz diye.  Etüt merkezleri biz 5 tane şehit çocuğu okutmak istiyorum, düğün salonları aradı biz boş olduğu günleri vereceğiz size diye. Birisini aslında öne atılması gerekiyormuş. Bununla birlikte şehit aileleri gururlu insanlar Bize gelip biz işte düğün yapacağız bunu diyemeyecekleri için bizde Şehit ve Gaziler Derneği ile görüştük. Başkandan rica ettik dedik ki size kim gelirse eğer biz canla başla layıkıyla yerine getirmeye hazırız dedik ve burada da misafir ettik kendilerini buraya da geldiler konuşmaya. Aslında bir cevher var bir yerden kıvılcım bekliyor. Biz o kıvılcımı çaktık.Bütün Türkiye’den tepkiler  geldi.”

Öte yandan Hayal Evi Organizasyon İşletmecileri Ruzin Azerhan ve Osman Güler Akdeniz bölgesinin en güvenilir organizasyon şirketi olduklarını ve insanların hayalini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ve çok özel organizasyonlara imza attıklarını söyledi.

Azerhan, bir vesileyle Isparta’ya geldiğini ve önceden yaptığı organizasyon işini burada da yol arkadaşı Osman Güler’le birlik olup devam ettirdiklerini söyledi.

Isparta’nın tanındık sesi Osman Güler ise yol arkadaşıyla  aynı sektörde olduklarını ve güçlerini birleştirerek Hayalevi Organizasyonunu kurduklarını söyledi. İnsanların en özel günlerinde yanlarında olmayı, onların hayal ettiği şeyleri  gerçekleştirmeyi istedikleri açıklayan Ruzin Azerhan, “Isparta şartlarında bu biraz zor. İmkanlarda kısıtlı, insanlarda biraz daha farklı bakıyor. Çok zor açılıyor Isparta. O ilkeyle yola çıktık.Şirket olarak şu an da yaptığımız etkinliklerin biraz kapsamını değiştirdik. Artık çok fazla olmadıkça tanıdığımız ya da çok kırmadığımız insanların düğün organizasyonlarını yapıyoruz. Onun  dışında biz şirket olarak yönlendiğimiz organizasyon şirketi olarak festivaller, konserler, ramazan programları, tiyatrolar olarak devam ediyoruz” diye konuştu.

Çok büyük festivallere imza attıklarını söyleyen Ruzin Azerhan ve Osman Güler her işten alınlarının akıyla çıktıklarını aldıkları her organizasyonu A’dan Z ‘ye en güzel biçim de yaptıklarını söylediler.

HAYAL EVİ ORGANİZASYON YENİ ALANLARA AÇILIYOR

Şimdi yeni bir alan da açılıp mankenlik, modellik defileleri organizasyonları ve mankenlik kursları vermeyi düşündüklerini söyleyen Ruzin Azerhan ve Osman Güler, “Onun  dışında aklınıza gelebilecek ses sistemleri ışık, sanatçı temini, konser sistemleri kiralama, satış her türlü yani bir organizasyonda olabilecek her şeyi size sunuyor. Sunarken de çok iddialıyız” dediler

 

Bu haber 442 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...