Davrazspor galibiyet peşinde

31 Mart 2018 13:06

Pembe-yeşilliler, pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Mersin temsilcisi Mut İdmanyurdu Belediyespor’la oynayacağı maçı kazanarak rövanşta gülmek istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 25. karşılaşmasında Mut İdmanyurdu Belediyespor’u ağırlayacak. 1 Nisan Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Konya Bölgesi’nden Mustafa Ünlü, Şaban Karadereli, Buğurhan Güler ve Selçuk Dereli isimli hakemler yönetti.

                Geçtiğimiz hafta Karaman Belediyespor’a 6-1 yenilerek hezimete uğrayan ve karşılaşmanın ardından Teknik Sorumlu Murat Gökhan Çelebi’nin istifasının ardından pembe-yeşilliler, Antrenör Hüseyin Usku nezaretinde Mut İdmanyurduspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

                Isparta Davrazspor 49 puanla ikinci sırada bulunurken, Mut İdmanyurduspor ise 45 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısındaki karşılaşma 2-2 sona ermişti. Isparta Davrazspor, rakibini yenerek hem rövanşta gülmek hem de ligi ikinci sırada tamamlamak istiyor.

                Lider Serik Belediyespor ise Konya deplasmanında Sarayönü Belediyespor’la karşılaşırken Kepez Belediyespor ise Gölhisarspor’a konuk olacak. Karaman Belediyespor evinde Akşehirspor’u, Manavgat Belediyespor ise Anamur Belediyespor’u ağırlayacak.

                Kümede kalma savaşı veren Konya Ereğlispor ise Medcem Silifke Belediyespor’u Manavgatspor ise Bucak Belediyespor’u ağırlayacak.

 

 

Bu haber 644 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...