SP Gençlik Kolları’ndan Seminer

29 Ocak 2013 18:11

Saadet Partisi Gençlik Kolları, 20 ayrı merkezde gerçekleştirilecek eğitimlerde 10.000‘lerce gencimizi şuurlandırmak hedefiyle, “Besmele Merkezli, Milli Eğitim Başlıyor!” semineri düzenledi.

3 Şubat 2013 Pazar günü Antalya Esnaf Sanatkarlar Odasında gerçekleştirilecek olan Seminere Isparta’dan katılmak isteyenler, Isparta Saadet Partisi binasına bilgi vermeleri gerekiyor.

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Toros Coşaner, dün düzenlediği basın toplantısında, amaçlarının; eğitimi fıtratına/aslına uygun bir şekilde gerçekleştirerek Milli bir eğitim içeriği sunmak olduğunu belirterek, şu açıklamayı yaptı; “Bir ülke düşünün ki; gelecek nesilleri emanet edilecek genç bir nesil olmasın, bir ülke düşünün ki gençliği manevi kültür ve heyecanla yoğrulmuş olmasın, bu ülkedeki gençliğin ismindeki sıfatı “Milli” olmasın elbette ki düşünülemez ve fakat gençliğin en büyük imkanı şuurlu bir nesil ve genç toplumun bay ve bayanıyla manevi bir görüşün etrafında değerler manzumelerine imza atacak genç nesil yetiştirilmesi ve bunu iki cihan saadetine yol bulacak eğitimden geçsin ve adı Milli eğitim olsun.

Milli Eğitim, bir toplumun kendi inancına, mefkûresine, kültürüne bağlı olarak uygun şekilde yeni nesillerine inanç, kimlik, değer, sorumluluk ve heyecan aşılamasıdır. Ancak ülkemizde ve dünyada kimlik bunalımlarının, sekülerleşmenin ve küresel empozelerin arttığı bu dönemde Saadet Partimiz, özellikle gençlerimizin eğitimiyle ilgilenmekte; onları inancının ve tarihinin aktif katılımcıları yapmaya çalışmaktadır.

Bundan dolayıdır ki tarihi sorumluluğumuzun bilincinde kendimizi ve çevremizi “Önce Ahlak ve Maneviyat” düsturu ile ilm-i siyasete, irfana, edebe, hikmete ve ferasete dayalı olarak eğitmek, şuurlandırmak ve heyecanlandırmak için BESMELE MERKEZLİ, MİLLİ EĞİTİM BAŞLIYOR!

AMACIMIZ; eğitimi fıtratına/aslına uygun bir şekilde gerçekleştirerek Milli bir eğitim içeriği sunmaktır.

HEDEFİMİZ; 20 ayrı merkezde gerçekleştirilecek eğitimlerde 10.000‘lerce gencimizi şuurlandırmaktır.

NASIL; Ocak ve Şubat aylarında 4 hafta boyunca her hafta sonu 5 ayrı merkezde 1 günde

3 ders verilerek gerçekleştirilecektir.

SEMİNERİN KONULARI

>Saadetin Temel Esasları

>Niçin Saadet Partisi?

>Heyecan Heyecan Heyecan

>Hak-Batıl Mücadelesinde Gencin Rolü

KATILIM TARİHİ

03 Şubat 2013 – Pazar – 09:00

Konya (Niğde, Karaman, Aksaray)

Eskişehir (Kütahya, Uşak, Afyon)

Antalya (Burdur, Isparta)

İstanbul (Anadolu Yakası)

3 Şubat 2013 Pazar günü Antalya Esnaf sanatkarlar odasında düzenlenecektir. Tüm Isparta’lı Genç kardeşlerimizi bu eğitimde görme arzusundayız.

Bu eğitime katılmak isteyen kardeşlerimizin Isparta Saadet Partisi il binasına veya

0 246 223 41 50 – 0 545 722 33 80 nolu telefonlara bildirmelerini rica ederiz.

Antalya’ya gidiş ve dönüş ücretsizdir.

 

 

Bu haber 694 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...