HAKEMLİĞE TAZE KANLAR

16 Mart 2018 19:17

Adaylıktan İl Hakemliği’ne terfi eden 14 futbol hakemi için kokart töreni düzenlendi.  Hakemlerin kokartları İl Hakem Kurulu ve futbol taban birlikleri yöneticileri tarafından takıldı.

Isparta’nın yeni il futbol hakemleri için kokart töreni düzenlendi. Aday Hakemlikten İl Hakemliği’ne terfi eden genç hakemler için Süleyman Demirel Üniversitesi Merkez Mutfağı A Salonu’nda tören düzenlendi. Törende hakemler yemin ederek, kariyerlerine başladılar.

                Daha sonra hakemlerin kokartları İl Hakem Kurulu ve futbol taban birlikleri yöneticileri tarafından takıldı. Kokart töreninin ardından pasta kesilerek, genç hakemlere başarılar dilendi.

İŞTE İL HAKEMLİĞİ’NE YÜKSELEN İSİMLER

                Berkan Çetin, Tufan Çetin, Sadık Doğan, Onur Akol, Kaan Bakıral, Salih Taştepe, Fatih Eryılmaz, Ahmet Batuhan Özer, Melih Mergen, Mehmet Çetinkaya, Nihan Ergin, Gülşen Soydinç, Ramazan Sağdıç ve Yüksel Sarıkaya isimli hakemler, İl Hakemliği’ne yükseldiler.

                Törene İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, eski İl Hakem Kurulu Başkanı Nizamettin Çakan, eski klasman Hakemi Osman Siviloğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mustafa Sağdıç,  Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Dernek Başkanı Durmuş Türkmen, Futbol Saha Komiserleri Dernek Başkanı Hüseyin Zengin ile yönetimi, hakem ve gözlemciler katıldı.

BAŞARILAR

                İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, genç futbol hakemlere başarılar dileyerek, “Adaylıktan il hakemliğe geçen hakemlerimizi kutluyorum. Genç hakemlerimizi kazanmaya devam edeceğiz. Gazeteci Sedat Cican Bey’in dediği gibi inşallah FİFA kokartını da takarız bir gün” dedi.        

 

Bu haber 846 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...