‘Baskıyla ve zorlamayla bir adım ileriye gidilemez’

15 Mart 2018 18:19

Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, amatör kulüp yöneticileri ve sporcuları uyararak, “Sporun, dostluk ve kardeşlik olduğunu unutuyoruz. Hakeme ve rakibe saldırıya karşı kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Olaylara karışanlara en ağır ceza verilecek” dedi.

Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, son günlerde amatör futbolda artan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Özellikle 2. Amatör Futbol Ligi’nde yaşanan olaylarla ilgili de konuşan Özgün, “Maalesef yöneticilerimiz çok gergin. Yönetici gergin olunca oyuncularda gergin oluyor. Hakemde insan hata yapabilir. Hiçbir hakem art niyetli karar vermez. Şiddet çözüm değil. Daha sakin olmamız gerekiyor. Hakeme ve rakibe saldırıya karşı kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Olaylara karışanlara en ağır ceza verilecek. Ayrıca kuralları bildiği halde sık sık itiraz ediliyor. Baskıyla ve zorlamayla bir adım ileriye gidilemez” dedi.

                Futbolun, dostluk ve kardeşlik olduğunu hatırlatan Futbol İl Temsilcisi Özgün, “Sporda bir kazanan, bir kaybeden mutlaka olacak. Sporun güzelliği burada.  Gönül istiyorlar ki tüm takımlar maçtan sonra kazananı tebrik etsin. Ailelerimiz maçlarını gelip rahatça izleyebilsin. Taraftarlarımız centilmence takımlarını desteklesin” diye konuştu.

Bu haber 734 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...