ŞEHİDİMİZ GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

14 Mart 2018 16:32

Ağrı’nın  Doğubeyazıt ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Ispartalı uzman Çavuş Göksel Koç, son yolculuğuna memleketi Keçiborlu Kozluca’da uğurlandı. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile binlerce vatandaş katıldı.

Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhuriyet Başsavcısı M. Kemal Soydinç, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, BARO Başkanı Gökmen Gökmenoğlu, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve askeri erkan ile vatandaşlar katıldı. Şehidin eşi ve annesi güçlükle ayakta dururken teröre lanet yağdırıldı.

Bakan Soylu ile Orgeneral Çetin, şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.Şehidin 4 yaşındaki kızı Ecem Naz, törende askeri üniforma giydi.

Evli ve 2 çocuk babası olan şehidimiz Göksel Koç’un ailesiyle birlikte Ağrı’da oturduğu öğrenildi.  Şehidin babasının bir süre önce vefat ettiği, annesinin ise yazları köyde, kışın da oğlunun yanında kaldığı belirtildi. Şehit Göksel Koç’un astsubay olan ağabeyinin trafik kazası sonrası felç olduğu ve yaklaşık 2 yıl önce de yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Bu haber 653 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...